Rom για το mido
-
-
Τώρα που έχω την xtrv θα πρέπει να περάσω πρώτα την official με το miflash; Μετά αφού εγκατασταθεί η global stable και κάνω τις ρυθμίσεις του miui για να ανοίξει, συνδέω το κινητό σε fastboot, κάνω flash το twrp. Αφού γίνει κάνω reboot ή πάω back και κάνω install το magisk; Κάπου είδα και lazyflasher. Αυτό τι είναι;
Βρήκα και αυτό το ποστ: en.miui.com/thread-1889098-1-1.html. Τα λέει σωστά; -
Ο/H App Maniac έγραψε:
Τώρα που έχω την xtrv θα πρέπει να περάσω πρώτα την official με το miflash; Μετά αφού εγκατασταθεί η global stable και κάνω τις ρυθμίσεις του miui για να ανοίξει, συνδέω το κινητό σε fastboot, κάνω flash το twrp. Αφού γίνει κάνω reboot ή πάω back και κάνω install το magisk; Κάπου είδα και lazyflasher. Αυτό τι είναι;
Βρήκα και αυτό το ποστ: en.miui.com/thread-1889098-1-1.html. Τα λέει σωστά;
-
Ο/H App Maniac έγραψε:
Ο/H App Maniac έγραψε:
Βρήκα και αυτό το ποστ: en.miui.com/thread-1889098-1-1.html. Τα λέει σωστά;
1. Μπαίνεις recovery και κάνεις Factory reset
2. Περνάς τη νέα ROM
3. Επιτόπου και επειδή η νέα ROM είναι official χωρίς να κάνεις reboot περνάς το magisk. Αν δεν το κάνεις έτσι ώστε να κάνει patch to boot.img θα πέσει σε bootloop. Αυτό γίνεται γιατί το custom recovery από το οποίο κάνεις flash την official ROM, ΔΕΝ αφήνει τη ROM να περάσει το official recovery και ο bootloader και κατ'επέκταση το boot.img, βλέπουν "πειραγμένο" το κινητό.
4. Reboot
Εννοείται ότι έχεις ήδη μέσα στο κινητό ότι αρχείο χρειάζεσαι....
Εναλλακτικά, μπορείς να γυρίσεις με απλό Factory reset στην XTRV 9.1.3 που είναι μια χαρά. -
Αρα αυτά τα κάνω και χωρίς υπολογιστή. Απλά μπαίνω στο twrp, πάω να κάνω factory reset. Θα μου ζητήσει επανεκκίνηση; Αν όχι, κανω install την official rom και προτού κάνω reboot περνάω το magisk, πάλι από το install. Σωστά;
-
Ο/H App Maniac έγραψε:
Αρα αυτά τα κάνω και χωρίς υπολογιστή. Απλά μπαίνω στο twrp, πάω να κάνω factory reset. Θα μου ζητήσει επανεκκίνηση; Αν όχι, κανω install την official rom και προτού κάνω reboot περνάω το magisk, πάλι από το install. Σωστά;
Όπου και να ζητήσει επανεκκίνηση, άστο με τη γλύκα εσύ. Κάνε τα παραπάνω βήματα με τη σειρά και μετά στο τέλος, κάντου τη χάρη και κάνε επανεκκίνηση -
Μου λυσες πολλά τώρα. Νόμιζα στην αρχή ότι θα χρειαστώ υπολογιστή για όλα αυτά. Όμως, άμα κανω factory reset δε θα σβηστουν από το internal storage; Εκτός κι αν κάνω λάθος για το factory reset. Ουσιαστικά πάω:
Wipe --> advanced wipe --> τικ στα "dalvik/art cache + cache + data. -
Ο/H App Maniac έγραψε:
Μου λυσες πολλά τώρα. Νόμιζα στην αρχή ότι θα χρειαστώ υπολογιστή για όλα αυτά. Όμως, άμα κανω factory reset δε θα σβηστουν από το internal storage; Εκτός κι αν κάνω λάθος για το factory reset. Ουσιαστικά πάω:
Wipe --> advanced wipe --> τικ στα "dalvik/art cache + cache + data.
Aν το κάνεις αυτό, σίγουρα θα χρειαστείς υπολογιστή για να τα ξαναπεράσεις όλα... θα χάσεις τα πάντα. Μπες απλά στο recovery και σύρε δεξιά εκεί που λέει "swipe to factory reset"!!!
Έτσι δεν θα σου πειράξει τίποτα άλλο...ούτε φωτογραφίες, βίντεο κλπ, ούτε και τα υπόλοιπα αρχεία σου. -
Σοβαρά τώρα; Απλά αυτό το swipe, μετά back και install τη rom, μετά πάλι back και install το magisk μετά πάλι back και reboot to system.
Γενική ερώτηση
Σε περίπτωση που συνέχιζε να λαμβάνει ενημέρωσεις xtrv το κινητό, τις κατέβαζα και μετά πάλι η ίδια διαδικασία με εδώ, χωρίς την υποχρέωση root εκείνη τη στιγμή; -
Ο/H App Maniac έγραψε:
Σοβαρά τώρα; Απλά αυτό το swipe, μετά back και install τη rom, μετά πάλι back και install το magisk μετά πάλι back και reboot to system.
Γενική ερώτηση
Σε περίπτωση που συνέχιζε να λαμβάνει ενημέρωσεις xtrv το κινητό, τις κατέβαζα και μετά πάλι η ίδια διαδικασία με εδώ, χωρίς την υποχρέωση root εκείνη τη στιγμή;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα