καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα έχω ένα xiaomi note 4x και είναι κλειδωμένο το mi acount και δεν μπορώ να το ανοίξω.το mi acount όμως είναι διαιρεμένο από τον παλιό κάτοχο Πώς μπορεί να το ξεκλειδωσω;;;
Διαγράφηκε το mi account και κλείδωσε η συσκευή
-
-
Συννενόηση με τον προηγούμενο κάτοχο μόνο... Να βγάλει το τηλέφωνο από το λογαριασμό του και να αφαιρέσεις.και το λογαριασμό του από το τηλέφωνο σου.
Ουσιαστικά έπρεπε πριν στο δώσει να κάνει αυτά:
Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση -
το θέμα τώρα είναι ότι αυτός Έχει διαγράψει τον λογαριασμό του mi acount.τη μπορεί να γίνει ώστε να ξεκλειδώσει.αυτος μ έδωσε το email και τον κωδικό άλλα δεν υπάρχει πλέων αυτός ο λογαριασμός.για αυτό ζητάω την βοήθεια σας
-
-
Έχει ορίσει μου το Έχει δώσει.τη ενέργειες μπορώ να κανω;
-
Ο/H alexandrorstafani123 έγραψε:
καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα έχω ένα xiaomi note 4x και είναι κλειδωμένο το mi acount και δεν μπορώ να το ανοίξω.το mi acount όμως είναι διαιρεμένο από τον παλιό κάτοχο Πώς μπορεί να το ξεκλειδωσω;;;
-
Ναι ρε παιδιά άλλα η xiaomi ζητάει πολλές απόδειξης ζητάει απόδειξη αγοράς και ταυτότητας και τα λοιπα
-
Ο/H alexandrorstafani123 έγραψε:
Ναι ρε παιδιά άλλα η xiaomi ζητάει πολλές απόδειξης ζητάει απόδειξη αγοράς και ταυτότητας και τα λοιπα
-
-
Πώς να κάνω reset αφού είναι κλειστός ο λογαριασμος;
-
Το καλύτερο που έχεις κάνει είναι να το επιστρέψεις πίσω στον πρώτο ιδιοκτήτη...
-
Κι εγώ το ίδιο λέω. Δώστου το πίσω και αγόρασε τηλέφωνο από κανέναν άλλον . Πρεμούρα να διαγράψουν λογαριασμούς έχουν μερικοί μην τυχόν και μείνουν τα "προσωπικά" τους δεδομένα (λες και άπαξ και τα δώσουμε κάπου διαγράφονται πραγματικά ποτέ...).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0