mi band 3 καιρος, και μπαταρια
-
-
Αποσύνδεσε το από το mifit μετά μέσα από το band υπάρχει επαναφορά κάνε την και θα είναι σαν το πήρες τώραΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Το έκανα αυτό και μετά ξανακατεβασα το ελληνικο mifit αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα εερωτηματικα;
-
Ρε συ γιατί κάνεις ότι να ναι από πού κατέβασες το ελληνικό mi fit από εδώ ή από το store; Αν το κατέβασες από το store τότε πρέπει να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία και να περάσεις 3 αρχεία από το νήμα που σου έχουμε δώσει firmare resources και font .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
κατεβασα από το miui gr την 3.5.9 την περασα και όλα καλά.κατεβασα το notify και πήγα να περάσω κάτι για τα ελληνικά και τα έκανα μπαχαλο.εκανα επαναφορά και κατεβασα πάλι το mi fit και το έβαλα συνεχίζει να παραμένουν τα ερωτηματικα.μεσα από πιο πρόγραμμα τα περνάω τα αρχεία;;;Ο/H fatsas7 έγραψε:
Το έκανα αυτό και μετά ξανακατεβασα το ελληνικο mifit αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα εερωτηματικα;
-
Τι είναι το mui.gr; Άρα δεν κατεβασες το mi fit από εδώ από εμάς οπότε πρέπει να περάσεις τα 3 αρχεία που υπάρχουν στο νήμα μέσα από το notify όπως λένε οι οδηγίες .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Παιδιά καί εγώ έχω πρόβλημα με την ρύθμιση του καιρού στο Huawei Y6 20018 παρόλο που κατέβασα το mi fit τού sait έκανα με το notify τίς μεταφορές , συγχρονίζω καί τά δύο με το hand αλλά πότε μου τον δείχνει πότε όχι. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα νά κάνω καί δεν το ξέρω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0