attachment.php?attachmentid=4736447&d=1554342979Ο/H paylos mavroeidis έγραψε:
Έχουμε κάποιο link για το Dolby red?
[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Γενικα που κοιταω το τηλ απο χθες η εκδοση δεν με ενθουσιαζει. Βλεπω οτι εφαρμογες σαν το facebook insta facebook messeger αργουν να ανοιξουν σε συγκριση με προηγουμενες εκδοσεις.
-
Ο/H mplevris έγραψε:
Ο/H paylos mavroeidis έγραψε:
Έχουμε κάποιο link για το Dolby red?
-
καλησπερα!Σε πολαρις μεσω οτα ολα καλα! ευχαριστουμε πολυ!
-
Ο/H greekdevil έγραψε:
καλησπερα!Σε πολαρις μεσω οτα ολα καλα! ευχαριστουμε πολυ!
-
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Υπάρχουν και τα δύο στο magisk 19
Audio_Modification_Library-v2.1
Audio_Compatibility_Patch-v1.7.3
Ο/H mplevris έγραψε:
Μια χαρά δουλεύει απλά κάνε αυτά που λέει ο maikmaik στα προηγούμενα ποστ
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Όλα καλά σε MI 8 δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην κατανάλωση.
-
Ο/H ManosSk έγραψε:
Σε whyred όλα καλά μέσω ΟΤΑ. Ευχαριστούμε!
Βέβαια να πω ότι όπως και με την προηγούμενη, έκανε διακοπές (3 ή 4) κατά την διάρκεια της λήψης από τον updater. Αυτό δεν δημιουργεί κάποιο θέμα στο τελικό αρχείο, αλλά πρέπει να έχεις το νου σου να συνεχιζεις το κατέβασμα κάθε που σταματάει. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος αυτό το θεμα.
Για την ώρα, όλα καλά στο Whyred! -
Ο/H geozn8 έγραψε:
Βάλε ακουστικά στ αυτιά, βάλε μουσική να παίζει & άνοιξε το Dolby.
Πάτα πάνω στο "Μουσική" κ σε βγάζει στις ρυθμίσεις του.
Βάλε το "Στάθμισης έντασης" κ το "Ενισχυτής διαλόγου" στο OFF & το "εικονικό surround" στο ON.
Από κάτω, πάτα εναλλάξ τα "ανοικτό", "πλούσιο" κλπ για να δεις τη διαφορά, εγώ προτιμώ το "πλούσιος"
Εκεί που λέει "με το χέρι" είναι το καλύτερο: Όταν επιλέξεις αυτό, πας πιο πάνω στο Equalizer και με το δάχτυλό σου ανεβοκατεβαζεις τις μπάρες!!! Τέρμα αριστερά είναι τα μπάσα & Τέρμα δεξιά τα πρίμα. Παίξε κ θα δεις!!! -
-
Μια ερωτηση οταν θελουμε να κανουμε update μεσω οτα κανουμε πρωτα factory reset μετα κατεβαζουμε την αναβαθμση και την περναει αυτοματα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0