[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Έκανα ρουτ το τηλέφωνο για πρώτη φορά με το magisk και πέρασα κάποια modules όπως το adaway, YouTube vanced, Dolby κ.α.
Τέλος εβδομάδας που θα έχουμε νέα αναβάθμιση θα πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα όλα τα modules , να κάνω unroot και μετά να κάνω την αναβάθμιση, ή περνάω την αναβάθμιση κανονικά από πάνω;
Ευχαριστώ -
-
Ο/H Perarg έγραψε:
Καλησπέρα,
για τα sms 160 χαρακτήρες, πρέπει να περάσω κάποιο patch; (Mix2)
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τις κλήσεις;
Ενώ είμαι σε κλήση μετά απο 40-50 δευτερόλεπτα νεκρώνει. Ούτε ακούω ούτε με ακούνε. Παρόλα αυτά η κλήση δεν τερματίζεται.
Επίσης άλλο θέμα είναι πως χτυπάει εισερχόμενη κλήση και δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη. Ακούγεται μόνο ο ήχος κλήσης.
Όλα αυτά μετά που πέρασα την τελευταία rom.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H mplevris έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Έκανα ρουτ το τηλέφωνο για πρώτη φορά με το magisk και πέρασα κάποια modules όπως το adaway, YouTube vanced, Dolby κ.α.
Τέλος εβδομάδας που θα έχουμε νέα αναβάθμιση θα πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα όλα τα modules , να κάνω unroot και μετά να κάνω την αναβάθμιση, ή περνάω την αναβάθμιση κανονικά από πάνω;
Ευχαριστώ
-
Ο/H Valmans10 έγραψε:
-
Σε Platina παρατηρώ συνεχείς διακοπές στα δεδομένα (όχι από WiFi). Ενώ πχ στα εικονίδια έχω full σήμα 4g δεν έχω καμία σύνδεση στο internet. Αν ενεργοποιήσω plane mode και απενεργοποιήσω αμέσως επανέρχονται τα δεδομένα. Μετά πάλι τα ίδια και συνέχεια αυτή η δουλειά.
Στην αρχή νόμισα ότι ήταν τυχαίο αλλά όχι.
Έχω κάνε εννοείται επανεκκινήσεις αλλά τίποτα
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο?
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0