Για μπες στις ρυθμίσεις των καρτών σου και βάλε preferred network type gsm/wcdma/lte.
[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
Καθάρισες μια τα δεδομένα των εφαρμογών;
-
Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ χωρίς να ξέρω αν έχει να κάνει με την ρομ ή συγκεκριμένα με το τηλέφωνο μου.
Τραβούσα χθες ένα βίντεο σε 720p με την μπροστινή κάμερα διάρκειας περίπου μίας ώρας κι ενώ έδειχνε ότι τραβάει κανονικά όταν το σταμάτησα και πήγα να το δω είχε χαθεί περισσότερο από το μισό στην αρχή. Δλδ κράτησε μόνο τα 23 περίπου τελευταία λεπτά. Θέμα χώρου δεν είναι.
Να σημειώσω ότι δεν έχω προσπαθήσει να τραβήξω τόσο μεγάλο βίντεο με το συγκεκριμένο κινητό και ότι μιλάω για το whyred.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σε αρχικα ποστ ειχα γραψει για το mi5 οτι η μπαταρια πεφτει γρηγπρα και οι εφορμογες αργουν τα τρεξουν. τελικα το τηλεφωνο το εφτιαξα προχθες και το κρατησα δυο μερες να δω τι και πως. Αυτο που τελικα εφταιγε ηταν ενα black theme που ειχα κατεβασει για το τηλεφωνο. Εβαλα το Rhodium theme παλι που ειχε και ολα πανε σφαιρα... Και η μπαταρια μια χαρα ειναι επισης.. Το αναφερω μηπως καποιος εχει παρομιο προβλημα να ψαχτει αναλογος.
-
Ο/H andreass54 έγραψε:
Σε αρχικα ποστ ειχα γραψει για το mi5 οτι η μπαταρια πεφτει γρηγπρα και οι εφορμογες αργουν τα τρεξουν. τελικα το τηλεφωνο το εφτιαξα προχθες και το κρατησα δυο μερες να δω τι και πως. Αυτο που τελικα εφταιγε ηταν ενα black theme που ειχα κατεβασει για το τηλεφωνο. Εβαλα το Rhodium theme παλι που ειχε και ολα πανε σφαιρα... Και η μπαταρια μια χαρα ειναι επισης.. Το αναφερω μηπως καποιος εχει παρομιο προβλημα να ψαχτει αναλογος.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Απορία: Η απίστευτα υψηλή ένταση των ήχων συστήματος (πχ όταν κουμπωνω τον φορτιστή) οφείλεται στη ROM ή μήπως φταίνε τα mods του Magisk για να δουλέψει το Dolby?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Απορία: Η απίστευτα υψηλή ένταση των ήχων συστήματος (πχ όταν κουμπωνω τον φορτιστή) οφείλεται στη ROM ή μήπως φταίνε τα mods του Magisk για να δουλέψει το Dolby?
-
Καλησπέρα, σε redmi 5 plus μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μου ανοίγει η οθόνη με το αποτύπωμα, δεν εννοώ ούτε λήψη φωτογραφίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0