[Miui 10 9.4.25/26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ευχαριστώ για άλλη μια φοράΣυσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1 -
@Alexis1991
Πρέπει να κατεβάσεις και το apk , magisk manager. ..
Τσεκαρε εδώ ... [2019.3.28] Magisk v19.0 - Root & Universal Systemless Interface [Android 4.2+]
Θα το βρεις όλα εκεί .. -
@gkalen πέρασα την 19 τελικά και μου έβγαλε μόνο του το app στο μενού.. Οπότε φαντάζομαι ειναι οκ τώρα..Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Σε εμένα που σαυτη την ρομ δεν έπαιρνε κανενα ροοτ και έκανε επανεκκίνηση η λύση ήταν να φλασαρο το magisk uninstaller και να βαλω ξανα το ροοτ. Είχε ενα θεμα με το binary su occupied που δεν ξέρω γτ το πάθε ενω σε καθε ρομ δουλεύει κανονικά αλλά όποιος έχει θεμα με το ροοτ που δεν το περνάει ας δοκιμασει το magisk uninstaller και μετα να το ξαναβάλειJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
-
-
-
Κάτι που έχω παρατηρήσει από όταν πέρασα την XTRV είναι ότι το κινητό που έχω (poco f1) αναφέρεται ως Mi mix 2s.. Δηλαδή προσθεσα ένα 2ο Google account και μου ήρθε ειδοποίηση ότι συνδέθηκε μια συσκευή Mi mix2s..
Καθώς επίσης και από το ιστορικό συνδέσεων στο Fb το αναφέρει σαν Mi mix 2s..
Λάθος για το Fb.. Το είχα δει και σε άλλη εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι σε ποια..Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Ο/H Alexis1991 έγραψε:
Κάτι που έχω παρατηρήσει από όταν πέρασα την XTRV είναι ότι το κινητό που έχω (poco f1) αναφέρεται ως Mi mix 2s.. Δηλαδή προσθεσα ένα 2ο Google account και μου ήρθε ειδοποίηση ότι συνδέθηκε μια συσκευή Mi mix2s..Καθώς επίσης και από το ιστορικό συνδέσεων στο Fb το αναφέρει σαν Mi mix 2s..
Λάθος για το Fb.. Το είχα δει και σε άλλη εφαρμογή αλλά δεν θυμάμαι σε ποια..
-
-
Εδώ και πολλές ROM γίνεται αυτό. Ο λόγος είναι ότι (κακώς) από το eu source έχουν βάλει το fingerprint του Polaris σε πολλές συσκευές ώστε να περνάει την πιστοποίηση της Google η συσκευή, ενώ θα μπορούσαν άνετα να βάλουν το σωστό fingerprint (από μια Global Stable) για κάθε συσκευή. Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το fingerprint μέσω του MagiskHide Props Config module και την εφαρμογή του Terminal emulator.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0