Ισχυει το ιδιο και για το pocophone πιστευω
[Miui 10 9.4.25/26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Για όλες τις συσκευές, ειδικά αυτές που έχουν Android 9.Ο/H kaplaz έγραψε:
Ισχυει το ιδιο και για το pocophone πιστευω
-
Ευχαριστω
-
Στην προηγούμενη αναβάθμιση ξανά πέρασα πάλι το dolby θα πρέπει να ξανά κάνω την ίδια διαδικασία πάλι; επίσης χάνεται και το ροοτ της συσκευής.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στο Pie είναι επιβεβλημένο πλέον να απεγκαθίστανται τα Youtube Vanced και Dolby Digital. Μπορούμε να τα ξαναβάλουμε ΑΦΟΥ γίνει το πρώτο boot της νέας ROM (και θα χρειαστεί προφανώς και reboot ξανα για να ενεργοποιηθούν). Αν δεν απεγκατασταθούν και εν συνεχεία εγκατασταθούν εκ νέου, δεν θα δουλέψουν σωστά.Ο/H kaplaz έγραψε:
Πριν κάνουμε αναβαθμιση της rom καλό είναι να απεγκαταστησουμε τα modules του magisk η δεν πειράζει?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
To root είναι φυσιολογικό να χάνεται σε κάθε αναβάθμιση καθώς αλλάζει το boot image και πρέπει να πατσαριστεί εκ νέου από το Magisk. Από εκεί και πέρα ναι, καλό είναι το Dolby να επανεγκαθίσταται.Ο/H bas13bou έγραψε:
Στην προηγούμενη αναβάθμιση ξανά πέρασα πάλι το dolby θα πρέπει να ξανά κάνω την ίδια διαδικασία πάλι; επίσης χάνεται και το ροοτ της συσκευής.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρεπει να κανω απεγκατασταση στα προσθετα πριν περασω την καινουργια ρομ?
-
ελπιζω να ολοκληρωσα σωστα την εγκατασταση.
τι προσεχω ελεγχω κοιταω για δω οτι ολα ειναι ενταξει;;;;
κανω επαναφορα απο το google back up δεν πιστευω να εχω θεμα,σωστα;;; -
Δεν έχω λάβει ακόμη κάποιο mail.
-
Ποσο καιρό είσαι vip; Μήπως είναι στα spam σου; Για δες το...
-
Είμαι vip ενεργό μέλος δεύτερη χρονιά και έχω κερδίσει και σε διαγωνισμό ένα χρόνο ακόμη. Έχω ελέγξει τα mail μου.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0