Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Οκ θα κοιταξω μηπως και κανω ρουτ να τελειωνει η ιστορια.
mi a2 lite
-
-
Αντε να δούμε...
-
Ο/H mitsos1 έγραψε:
Εχω 2 κινητα το ενα με 3/32 και το αλλο 4/64 το 3/32 εκανε κανονικα αναβαθμιση το αλλο οχι μου εβγαλε σφαλμα..Οποτε ειναι γενικο το προβλημα μην κανεις τιποτα λογικα θα διορθωθει
-
Καλησπερα, θελω να κανω μια ερωτηση για το mi a2 το κανονικο αλλα ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα για μια ερωτηση μονο, anyway, το παρηγγειλα σημερα το κινητο και θελω να μαθω αν υπαρχει ακομα θεμα brick μετα απο update η αν εχει φτιαξει ;; Μηπως να το ξεκλειδωσω καλου κακου η δε χρειαζεται ;; Ευχαριστω !!
-
-
Σε περιπτωση που μπρικαρει αλλα εχω ηδη ανοιξει τον bootloader, μπορω να το φλασαρω κανονικα με fastboot η θελει κατι αλλο. Και κατι ακομα, αν εχω μονιμα ενεργοποιημενο το usb debugging, μπορω να μεταφερω αρχεια απο το pc η πρεπει να το απενεργοποιησω ;;
-
Μπορείς να κάνει flash μέσω fastboot mode, αρκεί φυσικά να έχεις πρόσβαση σε fastboot mode.
Μπορείς να μεταφέρεις κανονικά αρχεία με την επιλογή MTP -
Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, χθες ήρθε ειδοποίηση του ΟΤΑ για αναβάθμιση. Μόνο για bug fixes έγραφε χωρίς λεπτομέρειες. Όπως είμαι ανυπόμονος πάντα, την έκανα αμέσως αλλά δεν είδα κάποια ορατή διαφορά.
Edit: Τώρα είδα ότι σε λάθος threadτο έγραψα
Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να κάνει flash μέσω fastboot mode, αρκεί φυσικά να έχεις πρόσβαση σε fastboot mode.
Μπορείς να μεταφέρεις κανονικά αρχεία με την επιλογή MTP
-
-
Ο/H John C. Kotsaridis έγραψε:
Στις περισσοτερες περιπτωσεις μπρικαρισματος αν ξερεις δηλαδη, υπαρχει προσβαση σε fastboot ;;
95/100 όμως ήταν με κλειδωμένο bootloader και δεν μπορούσαν να κάνουν flash από fastboot -
Αρα με το που το παραλαβω (αυριο μαλλον) θα τον ξεκλειδωσω. Υπαρχει περιπτωση να γινει αμεσως (εχω παρει ηδη εγκριση για το account) το unlock χωρις να μου βγαλει μηνυμα να περιμενω ταδε ωρες ;; Απο οτι ειδα πρεπει να συνδεθεις με δεδομενα και οχι wifi για να το ξεκλειδωσεις, αν χρειαστει να περιμενω πχ 3 μερες πρεπει και τοτε να εχω δεδομενα ;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες