Από τη μια πρέπει να είναι το μικρόφωνο.
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Πηρα ενα καινουργιο Plantronics Explorer 80/85
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ μιλάς , κάνει disconnect απο το τηλέφωνο και σου γυρνάει την κλήση στο τηλέφωνο.
Θεωρώ ότι είναι κάποιο θέμα με το redmi note 7, γιατί φίλος που πήρε το ίδιο plantronics σε Iphone 8 δεν έχει κανένα θέμα.
Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? -
Ο/H andreasp έγραψε:
Plantronics Explorer
Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να τα δοκιμάσεις σε άλλη συσκευή να δεις εάν κάνουν το ίδιο
Και στο κινητό να δοκιμάσεις άλλη μάρκα για να δεις αν αποσυνδέονται. -
Να δοκιμασω αλλη μαρκα bluetooth ?
Δεν γνωριζω πια κανεναν που να εχει. Και ποιο bluetooth αλλης μαρκας ειναι εστω και αποδεκτο;
Οποιο και αν εχω δοκιμασει στη ζωη μου, δεν ακους τιποτα!
Τα μοναδικα αποδεκτα ειναι τα plantronics.
Αυτα τα bluetooth ειναι τα μοναδικα προιοντα σημερα που δεν αναβαθμιζεται το firmware ?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk -
Το θέμα είναι να δεις εάν κάνει το ίδιο πρόβλημα με όλες τις συσκευές ή μόνο με τη συγκεκριμένη μάρκα.
Δυστυχώς κάτι άλλο δεν γίνεται -
Έχω το μοντέλο PLT E50, δουλεύει άψογα με το note 7 εδώ και 2 μήνες. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν στην εταιρία αλλά στο δικό σου ακουστικό. Είμαι με τη 10.3.4 global EU από infoquest για να δεις μήπως σε βοηθήσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sgatz έγραψε:
Έχω το μοντέλο PLT E50, δουλεύει άψογα με το note 7 εδώ και 2 μήνες. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν στην εταιρία αλλά στο δικό σου ακουστικό. Είμαι με τη 10.3.4 global EU από infoquest για να δεις μήπως σε βοηθήσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω explorer 15 (?) εδω και χρονια και δουλευει αριστα και με το redmi note 7.
Για το 80αρι με το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειχα απορια.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk -
Αν το πρόβλημα είναι μόνο με το συγκεκριμένο bluetooth και όχι με όλες τις συσκευές, τότε πιθανόν να είναι κάποια ασυμβατότητα που ίσως λυθεί με μελλοντικές αναβαθμίσεις.
Δοκίμασε να αλλάξεις και region σε χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, πχ Hong-Kong, Ελβετία -
Καλησπέρα στην παρέα. Πια έκδοση της gcam είναι καλύτερη κατά την γνώμη σας και γιατί?
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0