Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Αν σε καλύπτει κρατά το. Πάντα όμως παραπάνω ram αλλά και χωρος αποθήκευσης είναι καλοδεχούμενα, αν όχι αναγκαία..
-
Αυτο ήταν!!! Ευχαριστώ!!!RedmiNote7Blue
-
Παιδια καλημερα
να σας ρωτησω κατι??
στο κινητο παροτι το εκανα root με magisk και ενω ολα δουλευουν τελεια οταν παω με τον solid explorer να μπω στον ριζικο καταλογο δεν με αφηνει και με βγαζει αυτα.....
το κατεβασα το busybox αλλα παλι τα ιδια.
ολες οι αλλες εφαρμογες που χρειαζονται root (titanium, greenify, smart booster κλπ)δουλευουν πολυ καλα.
ευχαριστω πολυ -
Για αγόρα 4/64 Global Version από Αθήνα, όσο πιο σύντομα γίνεται, έχετε να προτείνεται 2-3 καταστήματα; Αν μπορεί να γίνει και άμεσα η αγορά ακόμα καλύτερα.
-
Αν δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα εγγύησης δες που είναι πιο φθηνά και με άμεση παράδοση...
-
Καλησπέρα, πήρα και εγώ τη συσκευή εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές που εχω στον hotmail λογαριασμό όπως έκανα στο προηγούμενο Redmi 4Χ που είχα. Πως το φτιάχνω αυτό?
-
-
Kαλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά του 4GB/64GB ευρωπαικού και όχι εξ Κίνας με global που απλά έχει και ελληνικά. Επίσης με ενδιαφέρει και η επίσημη ελληνική εγγύηση.
Έχουμε προτάσεις καταστημάτων και κυρίως τι ερώτηση μπορώ να τους κάνω για να καταλάβω ότι δε τα φέρνουν αυτοί από Κίνα; -
Στη σελίδα του εισαγωγέα αναφέρονται όλες οι συνεργαζόμενες αλυσίδες πώλησης και καταστήματα.
-
-
@geoanto555 Γιώργο είμαι από την προηγούμενη Πέμπτη με την EU ROM δεν μου το έκανε σήμερα το παρατήρησα ότι δεν δουλεύει και δεν τον βλέπει και στο cit test.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0