Καλημέρα στην κοινότητα. Έχω ένα πρόβλημα με τον launcher του συστήματος. Ενω βρισκομαι στο κεντρικο interface θελω να παω προς την αριστερή καρτέλα που έχει η xiaomi όλες τις μικρορυθμίσεις μαζεμένες αλλα με πεταει και γραφει οτι ο launcher σταματησε να λειτουργεί. Μου το είχε ξανακάνει πριν 2 βδομάδες και το εκανα απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση αλλα δεν γίνεται καθε λιγο το ίδιο πράγμα γιατι χάνεται και η ταξινόμηση στις εφαρμογές. Πλέον όταν θέλω να πάω προς τα αριστερα ψιλοκολλαει δεν βγαζει error δεν εμφανίζει τίποτα και με πετάει στην αρχική. Έχω την 10.3.6 stable ρομ. έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα και αν θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
-
οχι ακομα
-
-
ωραία.. μου ηρθε η ειδοποιηση. Την κατεβάζω και ενημερώνω!
edit: όλα οκ. δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω να μην μου εμφανίσει σε λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα -
Καλημέρα είμαι με την xtrv 12/12 υπάρχει καμία ρύθμιση για να ανέβει το πληκτρολόγιο όταν δουλεύουμε την συσκευή με gestures;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
S.O.S
Καλησπέρα παιδιά. Απ τον Ιούλιο έχω ενα redmi note 7 και μέχρι χθες ήταν απροβλημάτιστο. Εδώ και ένα μήνα έχω MIUI 11
Λοιπόν το κινητό είναι ταχύτατο, με τέλεια κάμερα κτλ. 8.30 με 9 ώρες κράταγε η μπαταρία με συνεχώς αναμμένη οθόνη. Από χθες παρουσιάζει τα εξής προβλήματα: Η μπαταρία απο το 100 πάει στο 37 σε 1.30 ώρα (ενεργή η οθόνη) ενώ θερμαίνεται περισσότερο απο πριν ακόμα και όταν είναι σε κατάσταση αδράνειας και ταυτόχρονα χάνει μπαταρία σε κατάσταση αδράνειας (σαν να λειτουργεί για κάποιο λόγω κάτι στο background). Έψαξα για ιούς-malware τίποτα, διέγραψα 2 εφαρμογές που κατέβασα τελευταία τίποτα.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει....???
Υ.Γ S.O.S παιδιά γιατί ήταν μεγάλο ξενέρωμα αυτό..... -
Μία βοήθεια παρακαλώ, έχω την τελευταία stable xtrv και δεν λειτουργεί η δόνηση που κάνει το κινητό όταν κάποιος απαντήσει στην κλήση που του κάνω.
Έψαξα τις ρυθμίσεις του dialer και είναι ενεργή η δόνηση παρόλα αυτά δεν γίνεται τίποτα, μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Αφού είναι εντάξει οι ρυθμίσεις, πιθανόν να είναι bug της ρομ.
Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασε να κλήσεις την δόνηση > reboot > ενεργοποίηση
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να κλήσεις την δόνηση > reboot > ενεργοποίηση
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Μπα, δεν νομίζω...
Εγώ δεν την έχω ενεργή και παρόλαυτα έχει δόνηση η απάντηση κλήσης...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0