Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 7

• Βάλε πρώτα το τελευταίο twrp που έχουμε...

Format data

Τι είναι το Format Data ?

Είναι η διαδικασία που κάνουμε μέσα από το TWRP προκειμένου να αφαιρέσουμε την κρυπτογράφηση των δεδομένων που έχει εμφανιστεί με το android 6 - Marshmallow.

Κλικ για περισσότερες πληροφορίες.
      Τι είναι το Format Data ?

Είναι η διαδικασία που κάνουμε μέσα από το TWRP προκειμένου να αφαιρέσουμε την κρυπτογράφηση των δεδομένων που έχει εμφανιστεί με το android 6 - Marshmallow/

Με την έκδοση 6 - Marshmallow του android εμφανίστηκε η κρυπτογράφηση των δεδομένων του κινητού στις official rom.
      Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όταν θέλουμε να βάλουμε TWRP και την Ελληνική ρομ να χρειάζεται πρώτα να κάνουμε format data.

Αυτό γίνεται με τον παρακάτω τρόπο:
      1. Μπαίνουμε TWRP
      2. Πάμε wipe > επιλέγουμε δίπλα από το advance wipe το "format data"
      3. Πληκτρολογούμε "yes" και πατάμε "ΟΚ"
      4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική.

5. Επιλέγουμε Reboot > Recovery
      6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε το "allow TWRP modification.
      7. Στην συνέχεια πάμε ξανά wipe > advance wipe > επιλέγουμε τα cache + dalvik art cache + data > και κάνουμε swipe
      8. Αν η διαδικασία τελειώσει χωρίς κόκκινα μηνύματα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε install την Ελληνική ρομ.

Σημείωση: Μετά το format data θα έχουν σβηστεί όλα από τη συσκευή μας, μαζί και το zip αρχείο της rom. Αν δεν έχουμε SD card για να βάλουμε την rom και να κάνουμε install, συνδέουμε τη συσκευή στον υπολογιστή μας για να την δει ως αποθηκευτικό χώρο. Αν και αυτό δεν δουλέψει μπορούμε να ακολουθήσουμε τον οδηγό εγκατάστασης Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)

Σε περίπτωση που πάλι βγάλει κόκκινα μηνύματα με λάθος κάνουμε ποστ στην κατηγορία της συσκευής μας μαζί με μία φώτο με τα λάθη ώστε να λάβουμε οδηγίες.
    • Ο/H kinezakias έγραψε:

Καλημέρα σε όλους.
      Ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν θέλω να κάνω share με email κάποια διεύθυνση, αυτή δεν εμφανίζεται στο mail ως λινκ (το οποίο με ένα κλικ θα ανοίξει και θα εμφανίσει στον παραλήπτη την σελίδα), αλλά εμφανίζεται ως απλή πρόταση που ο άλλος πρέπει να κάνει αντιγραφή και επικόλληση στον browser του για να το δει.
      Ευχαριστώ.
      Κανείς;;; ?(
    • Αν έχει τη δυνατότητα το email πρόγραμμα που χρησιμοποιείς να εμφανίζει ενεργά link και αν το γράφεις ολόκληρο με http : // www... θα το εμφανίζει.
    • Διαφήμιση
    • @amavroudisΧρησιμοποιω το κουμπί share, το οποίο υποτίθεται πως φορτώνει απευθείας τη διεύθυνση στο σώμα του μηνύματος, αλλά όχι με τη μορφή λινκ. Ευχαριστώ πάντως.
    • Ο/H kinezakias έγραψε:

@amavroudisΧρησιμοποιω το κουμπί share, το οποίο υποτίθεται πως φορτώνει απευθείας τη διεύθυνση στο σώμα του μηνύματος, αλλά όχι με τη μορφή λινκ. Ευχαριστώ πάντως.
      τα 'χεις μπερδέψει λίγο, το link οφείλει να το αναγνωρίσει σαν τέτοιο το πρόγραμμα που το δέχεται (email app, σημειώσεις κτλ)
      και δεν μας διευκρινίζεις με ποιο mail app στέλνεις το link, ωστόσο αν πας στα απεσταλμένα, δεν είναι με μπλε γραμματοσειρά και δεν σε πάει απ' ευθείας στον browser?
    • @xnikos, έχεις δίκιο. Στο mail που συντάσσεται η γραμματοσειρά δεν είναι μπλε κι αυτό με κάνει να νομίζω πως δεν στέλνεται σωστά. Στα απεσταλμένα όμως είναι μια χαρά. Άρα πρόβλημα γιοκ.Ευχαριστώ.
      (Μια απορία μου είναι πως θα μπορέσω να ορίσω εισερχόμενα mail να κάνουν ήχο-μόνο δόνηση κάνει-και να εμφανίζονται και στην κορυφή της οθόνης ως ειδοποίηση. Με όλες σχεδόν τις εφαρμογές που έχω δοκιμάσει,, ενώ στις ρυθμίσεις βάζω ειδοποίηση με ήχο, τα εισερχόμενα κάνουν μόνο δόνηση.
      Ευχαριστώ και πάλι, καλημέρα!
    • Ο/H kinezakias έγραψε:

@xnikos, έχεις δίκιο. Στο mail που συντάσσεται η γραμματοσειρά δεν είναι μπλε κι αυτό με κάνει να νομίζω πως δεν στέλνεται σωστά. Στα απεσταλμένα όμως είναι μια χαρά. Άρα πρόβλημα γιοκ.Ευχαριστώ.
      (Μια απορία μου είναι πως θα μπορέσω να ορίσω εισερχόμενα mail να κάνουν ήχο-μόνο δόνηση κάνει-και να εμφανίζονται και στην κορυφή της οθόνης ως ειδοποίηση. Με όλες σχεδόν τις εφαρμογές που έχω δοκιμάσει,, ενώ στις ρυθμίσεις βάζω ειδοποίηση με ήχο, τα εισερχόμενα κάνουν μόνο δόνηση.
      Ευχαριστώ και πάλι, καλημέρα!
      πάνε στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής, τσέκαρέ τα όλα και παρακάτω που λέει αλληλογραφία βάλε την σημασία σε "υψηλή"
    • Διαφήμιση
    • Αν μπορει καποιος με την τελευταια dev να τρεξει το τεστ με το antutu και να μας πει το σκορ που θα βγαλει..
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • thnks @erateinos

δοκιμαζω 2 custom kernel και δεν ειχα παρει μετρησεις πριν τα βαλω.
      στο Predator Stormbreaker εβγαλε 178500
      στο MengT εβγαλε 182568

με default ρυθμισεις, χωρις σκαλισμα governors.
      στο MengT τρωει ομως αρκετα μπαταρια θα ελεγα.
      Μιας και δε με πολυενδιαφερουν οι επιδοσεις, δε παιζω games, θα βαλω παλι το Predator και θα παιξω λιγο με ρυθμισεις για λιγο παραπανω οικονομια.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Ο/H baxalo έγραψε:

θα βαλω παλι το Predator και θα παιξω λιγο με ρυθμισεις για λιγο παραπανω οικονομια.
      Αν δεις διαφορά πες μου σε παρακαλώ
      Σε εμένα με την χρήση που του κάνω κρατάει 2,5 με 3 ημέρες
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά...
      Μου θυμίζει κάποιος τι κάνω ώστε με σύρσιμο προς τα πάνω στην αρχική οθόνη να πηγαίνω κατ'ευθείαν στην αναζήτηση google,κι όχι να ανοίγει ο mi browser με τα και τα youtube τέτοια;
      Ευχαριστώ.