Ερώτηση : έχει fm radio?
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
εχει
-
@amavroudis δηλαδή για να καταλάβω, τα infoquest φοράνε τις eeu ROM και τα skroutz China κλπ τις global? Δηλαδή αν έχω αντί για EU που έχω περάσω global θα μπρικάρει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν το γνωρίζω. Κανονικά τα επίσημα εισηγμένα πρέπει να έχουν official global stable. Σαν το δικό σου. Τα κινέζικα cn και τα υπολοιπα αντίστοιχα.
Δεν γνωρίζω τι θα πάθει, αν βάλεις άλλη rom. Αλλά δεν σε νοιάζει κιόλας. Δεν θα βάλεις άλλη rom. -
Ο/H sgatz έγραψε:
@amavroudis δηλαδή για να καταλάβω, τα infoquest φοράνε τις eeu ROM και τα skroutz China κλπ τις global? Δηλαδή αν έχω αντί για EU που έχω περάσω global θα μπρικάρει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εαν σου ερθει με ΕΕΑ ρομ ναι μπορεις να βαλεις global και να κλειδωσεις, η συσκευη κ στς 2 περιπτωσεις ειναι global version...
EEA και Global ρομ ειναι σχεδον ιδιες κ τα updates σχεδον ιδια σε συχνοτητα, δεν βλεπω καποιον ουσιαστικο λογο αλλαγης δηλαδη καλυτερα να μεινεις με την ρομ που φτιάχτηκε ειδικά για μας τους Ευρωπαίους -
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Θα κάτσω στα αυγά μου λοιπόν και δεν κάνω καμιά αναβάθμιση μιας και όπως βλέπω ότι έρχεται μέσω Ευρωπαίων μεταπωλητών θα έρχεται κουτσουρεμένο λόγω νομοθεσίας όπως σωστά γράψατε
Καλησπερα, εχω το κινητο στην κατοχη μου εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις στο notification bar. Πχ οταν λαμβανω ενα μηνυμα μεσω viber εμφανιζεται το εικονιδιο του μηνυματος για 2-3 δευτερολεπτα και μετα εξαφανιζεται, κατι που δεν γινεται στο redmi note 5 της αδερφης μου. Σημερα ελαβα την αναβαθμιση σε 10.3.3.0 και στο change log εγραφε οτι θα διορθωνωταν αυτο το προβλημα ωστοσο δεν ειδα καποια αλλαγη. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε? Υπαρχει αυτο το bug και στις ελληνικες ρομ? Δεν θελω να μπλεξω ξανα με φλασαρισματα μιας και εχω να ασχοληθω με τετοιες διαδικασιες χρονια αλλα ειναι κατι που με ενοχλει στην καθημερινη χρηση.
-
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι έχεις official rom με κλειδωμένο bootloader.
Αν δεν σου το διόρθωσε η αναβάθμιση περίμενε να μας επιβεβαιώσει κάποιος με το τηλέφωνο σου ότι όντως έστρωσε σε αυτόν με την αναβάθμιση και εσύ θα πρότεινα να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση ένα factory reset, μήπως και όντως στρώσει. -
-
Ο/H AlexVag έγραψε:
Καλησπερα, εχω το κινητο στην κατοχη μου εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις στο notification bar. Πχ οταν λαμβανω ενα μηνυμα μεσω viber εμφανιζεται το εικονιδιο του μηνυματος για 2-3 δευτερολεπτα και μετα εξαφανιζεται, κατι που δεν γινεται στο redmi note 5 της αδερφης μου. Σημερα ελαβα την αναβαθμιση σε 10.3.3.0 και στο change log εγραφε οτι θα διορθωνωταν αυτο το προβλημα ωστοσο δεν ειδα καποια αλλαγη. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε? Υπαρχει αυτο το bug και στις ελληνικες ρομ? Δεν θελω να μπλεξω ξανα με φλασαρισματα μιας και εχω να ασχοληθω με τετοιες διαδικασιες χρονια αλλα ειναι κατι που με ενοχλει στην καθημερινη χρηση.
ok αρα να μην κανω factory reset αδικα. Ωραιο κινητο για τα χρηματα του αλλα το πρωτο που εκανα ηταν να αλλαξω launcher...
Το κινητο ειναι αγορασμενο απο ελληνικη αλυσιδα καταστηματων αρα λογικα εχω global rom, δεν ξερω εαν ειναι η ευρωπαικη. Εχω σκοπο να ξελειδωσω bootloader και να περασω την ελληνικη ρομ αλλα δεν εχω ψαξει ακομα τι γινεται με την εγγυηση και δεν εχω χρονο για διαβασμα αυτη την περιοδο. -
AlexVAG δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Έχω το redmi Note 7 εδώ κ 48 ώρες . Δουλεύω πολύ viber. Δεν είδα κάτι συγκεκριμένο κ έκανα αναβάθμιση κανονικά σε 10.3.2.0. Εξήγησε μου καλύτερα μήπως κ το έχω κ εγώ ή όχι .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0