Εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα (7ημερες). Μπορώ να περάσω την Ελληνική xtrv , θα λύσει το πρόβλημα της μη λειτουργίας του gps? Υπάρχει κάποιος φίλος που να έλυσε το πρόβλημα με άλλο τρόπο?Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχει αναφερθεί και από άλλους![]()
Δυστυχώς μάλλον θέλει ξεκλείδωμα του bootloader και εγκατάσταση fastboot rom μαζί με το persist.img
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Το βασικό είναι να ξεκλειδώσεις τον bootloader, από εκεί και μετά κάνεις ότι θες...μην ξεχάσεις αντίγραφα γιατί θα γίνει και factory reset
-
Το έχουμε κάπου εύκαιρο? Ευχαριστώ
-
-
Για το καινούριο μου κινητό RN7 που περιμένω, η κάρτα αυτή είναι Sandisk Sdsquar-128g-gn6ma 128gb Ultra A1 Micro Sdxc U1 Class 10 With Adapter - Ειδικες μνημες (PER.577092) εντάξει , ή έχετε καλύτερη πρόταση;
-
Ο/H Stam07 έγραψε:
Καλησπερα σε όλους, συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά έχω βρει το redmi note 7 σε προσφορά στο πλαίσιο στα 200 ευρώ. Επειδή θέλω να αλλάξω συσκευή έχω το redmi note 4 αξίζει να το πάρω;
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H Stam07 έγραψε:
Καλησπερα σε όλους, συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά έχω βρει το redmi note 7 σε προσφορά στο πλαίσιο στα 200 ευρώ. Επειδή θέλω να αλλάξω συσκευή έχω το redmi note 4 αξίζει να το πάρω;
-
Σχετικά με το usb C αν πάτω ανταπτοράκια από το Ali είναι ασφαλής η φόρτιση στα καλώδια με το κλασικό mini usb ή να πάρω κανιούρια καλώδια;
Even dead i will fight. -
@geoanto555 έβαλα το τελευταίο σταθερό magisk από xda κ πάλι μετά από λίγες ώρες χάνει το root.... Λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο...
-
-
Αυτό μου βγάζει...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0