Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Σε ευχαριστώ και πάλι.

Even dead i will fight. -
-
Δεν βγάζει κάποιο λάθος
-
-
Όταν το ξεκλειδωσα πριν 2 εβδομάδες έκανα φορματ εννοείται.. Κ μετά την ρομ.. Αυτό θέλω να αποφύγω το στήσιμο από την αρχή...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να το πας από την αρχή.
-
-
Έχουμε κάνει τα ίδια βήματα στο ίδιο κινητό και τώρα πλέον είναι βέβαιο όχι χρησιμοποίησες τον ίδιο installer. Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο module μόνο root έχω κάνει, μήπως χρησιμοποιείς εσύ και κάποιο από αυτά σου κάνει τη ζημιά;Ο/H George 21 έγραψε:
Όταν το ξεκλειδωσα πριν 2 εβδομάδες έκανα φορματ εννοείται.. Κ μετά την ρομ.. Αυτό θέλω να αποφύγω το στήσιμο από την αρχή...Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
Το έχω δοκιμάσει Γιώργο... Κ ξανά μετά πέρασμαΟ/H geoanto555 έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά πιστεύω κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει.
Αν δεν σε ενοχλεί μην το πειράζεις καθόλου .
Δοκιμασε και uninstall magisk
-
Το YouTube vanced μόνο έχω βάλει.. Αλλά το έκανε και πριν από ότι θυμάμαι.. Δεν ορκίζομαιΟ/H dnomikos έγραψε:
Έχουμε κάνει τα ίδια βήματα στο ίδιο κινητό και τώρα πλέον είναι βέβαιο όχι χρησιμοποίησες τον ίδιο installer. Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο module μόνο root έχω κάνει, μήπως χρησιμοποιείς εσύ και κάποιο από αυτά σου κάνει τη ζημιά;Ο/H George 21 έγραψε:
-
και σε μενα το χανει. οχι με τετοια συχνοτητα που λες.Ο/H George 21 έγραψε:
Λοιπόν δοκίμασα όλα τα παραπάνω κ μετά από μιάμιση μέρα έχασε πάλι το root... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.. Σε κανένα άλλο κινητό δεν μου έχει ξανασυμβεί..
προχθες τα εσβησα ολα, φορματ κτλ, απο την αρχη τα παντα και παλι το εχασε ενω ακομα εστηνα εφαρμογες..
και το παιρνω χαμπαρι οταν βλεπω να εμφανιζοντε διαφημησεις στις εφαρμογες και παιχνιδια. μπαινω και βλεπω οτι το adaway δεν εχει δικαιωματα root. παω στο manager και βλεπω οτι το εχει χασει. ξανα twrp, εγκατασταση κτλΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ποια ROM έχετε; Εγώ είμαι με την 10.3.6.0 EEAΟ/H baxalo έγραψε:
και σε μενα το χανει. οχι με τετοια συχνοτητα που λες.προχθες τα εσβησα ολα, φορματ κτλ, απο την αρχη τα παντα και παλι το εχασε ενω ακομα εστηνα εφαρμογες..Ο/H George 21 έγραψε:
Λοιπόν δοκίμασα όλα τα παραπάνω κ μετά από μιάμιση μέρα έχασε πάλι το root... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.. Σε κανένα άλλο κινητό δεν μου έχει ξανασυμβεί..
και το παιρνω χαμπαρι οταν βλεπω να εμφανιζοντε διαφημησεις στις εφαρμογες και παιχνιδια. μπαινω και βλεπω οτι το adaway δεν εχει δικαιωματα root. παω στο manager και βλεπω οτι το εχει χασει. ξανα twrp, εγκατασταση κτλ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0