Xiaomi Redmi Note 7
-
-
σήμερα το έχασε πάλι,
είχα βάλει το παραπάνω TWRP που έδωσε ο dnomikos
βέβαια αυτήν την φορά έβγαλε μνμ ότι θέλει αναβάθμιση ο magisk manager
το έκανε κανονικά αλλά φυσικά ήθελε ξανά εγκατάσταση και το magisk.zip
δεν ξέρω αν έτσι γίνεται φυσιολογικά... -
-
Σε εμένα έκανε χθες κανονικά αναβάθμιση η εφαρμογή και δεν το έχασε. Έχουμε πλέον το ίδιο TWRP και τον ίδιο installer, άρα όπως είπε και ο @geoanto555, πρέπει να συμβαίνει κάτι με τις τελευταίες custom ROM. Εγώ είμαι με την επίσημη stable την οποία της έχω αλλάξει τα φώτα βέβαια αλλά το κρατάει το root... δεν το έχει χάσει ούτε μια φορά.Ο/H xnikos έγραψε:
σήμερα το έχασε πάλι,
είχα βάλει το παραπάνω TWRP που έδωσε ο dnomikos
βέβαια αυτήν την φορά έβγαλε μνμ ότι θέλει αναβάθμιση ο magisk manager
το έκανε κανονικά αλλά φυσικά ήθελε ξανά εγκατάσταση και το magisk.zip
δεν ξέρω αν έτσι γίνεται φυσιολογικά...
-
-
Πέρασες απλά twrp και εγκατάσταση το magisk ή έκανες πρώτα format data με το νέο twrp και όλα τα σχετικά;Ο/H baxalo έγραψε:
σχεδον βδομαδα, εκανε και την αναβαθμιση, εγιναν και κανα 2 restart και δε το εχασε σε μενα. με το twrp που εδωσε ο dnomikos. ειμαι με την προτελευταια XTRV Developer.
-
εκανα uninstall πρωτα το magisk. μετα περασα το twrp που εστειλες και ξαναεγκατεστησα το magisk.. χωρις format data.Ο/H dnomikos έγραψε:
Πέρασες απλά twrp και εγκατάσταση το magisk ή έκανες πρώτα format data με το νέο twrp και όλα τα σχετικά;Ο/H baxalo έγραψε:
σχεδον βδομαδα, εκανε και την αναβαθμιση, εγιναν και κανα 2 restart και δε το εχασε σε μενα. με το twrp που εδωσε ο dnomikos. ειμαι με την προτελευταια XTRV Developer.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έκανα πρώτα uninstall το magisk
απλά άλλαξα TWRP... -
Πρέπει μετά την αλλαγή του TWRP να περάσεις ξανά το magisk.Ο/H xnikos έγραψε:
απλά άλλαξα TWRP...
-
-
λοιπόν το έκανα κι αυτό, απεγκατάσταση του magisk μέσα απ την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση μέσα από το παραπάνω TWRPΟ/H dnomikos έγραψε:
Πρέπει μετά την αλλαγή του TWRP να περάσεις ξανά το magisk.Ο/H xnikos έγραψε:
απλά άλλαξα TWRP...
σε 2-3 μέρες το έχασε πάλι (με μνμ για αναβάθμιση του magisk)
-
Θα μας τρελάνει αυτό το πράμα... Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ τώρα. Σε μένα, βράχος ούτε κιχ δεν κάνει. Υπόψη δεν έχω βάλει modules... μόνο root έχω κάνει.Ο/H xnikos έγραψε:
λοιπόν το έκανα κι αυτό, απεγκατάσταση του magisk μέσα απ την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση μέσα από το παραπάνω TWRPσε 2-3 μέρες το έχασε πάλι (με μνμ για αναβάθμιση του magisk)Ο/H dnomikos έγραψε:
Πρέπει μετά την αλλαγή του TWRP να περάσεις ξανά το magisk.

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0