Xiaomi Redmi Note 7
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν έχει σχέση με το twrp ...
Θα την βρούμε την άκρη.
Δοκιμασε το persist πάντως κακό δεν θα κάνεις.
δεν άλλαξε κάτι πάντως στο θέμα του proximity -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάνε και ένα callibration από το CIT
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
CIT = Engineering Mode
Περισσότερα εδώ ---> MIUI CIT Mode Feature Tutorial - Everything you need to know - MIUI Tools - Mi Community - Xiaomi -
-
-
Ο/H xnikos έγραψε:
λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα και σε άλλα forums σχετικά με το θέμα με το proximity, σαν να έβγαλα μια άκρη
έχει σίγουρα σχέση με την αυτόματη φωτεινότητα! για αυτό και οι περισσότεροι δεν βλέπουν πρόβλημα - πιθανόν την έχουν πάντα on. Τώρα αν την ενεργοποιήσω πριν από reboot θα έχω πάντα αισθητήρα μετά (ακόμη κι αν την απενεργοποιήσω μετά) ενώ αλλιώς πάπαλα.....και έχω κάνει πολλές δοκιμές
κάτι είναι κι αυτό...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
έχω κάνει 100...
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απ΄οτι θυμαμαι το note 7 δνε εχει ρυθμιση ευαισθησίας στον proximity.
Για τσεκάρετε λίγο, μπαίνουμε στο cit, παταμε τρεις τελείες πανω δεξιά και πάμε proximity και ρυθμίζουμε.
Ο/H ail31ou έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα και σε άλλα forums σχετικά με το θέμα με το proximity, σαν να έβγαλα μια άκρη
έχει σίγουρα σχέση με την αυτόματη φωτεινότητα! για αυτό και οι περισσότεροι δεν βλέπουν πρόβλημα - πιθανόν την έχουν πάντα on. Τώρα αν την ενεργοποιήσω πριν από reboot θα έχω πάντα αισθητήρα μετά (ακόμη κι αν την απενεργοποιήσω μετά) ενώ αλλιώς πάπαλα.....και έχω κάνει πολλές δοκιμές
κάτι είναι κι αυτό...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Παιδιά καλησπέρα. Να μοιραστώ κ εγώ την εμπειρία μου με το RN7. Το έχω εδώ κ 1 μήνα περίπου κ βασικά το πήρα γιατί έκανα ένα ταξίδι εξωτερικό κ ήθελα ένα κιν να βγάζει καλές φωτό, για να μην κουβαλάω φωτογραφική μηχανή. Έχω κατεβάσει και την Google cam κ έκανα όλες τις ρυθμίσεις. Στα τοπία όμως που έβγαζα φωτό, όταν υπήρχε ήλιος, ανέβαζε απίστευτη θερμοκρασία το κινητό, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει ούτε η Google cam ούτε κ αυτή του κινητού, να κολλάει όλο το κινητό, να μήν μπορώ ούτε να το σβήσω.... Και να σημειώσω ότι δεν ήταν εκτεθειμένο όλη την ώρα στον ήλιο, στην τσέπη μου το είχα κ το έβγαζα μόνο όταν ήθελα να βγάλω φωτό. Αποτέλεσμα: μου έσπασε τα νεύρα κυριολεκτικά σε όλη την εκδρομή κ τώρα που βλέπω κ τις φωτογραφίες που έβγαλα χρησιμοποιώντας την Google cam, δεν είδα δα κ τόσο μεγάλη διαφορά... Anyway, όποιος έχει καμία άποψη επί του θέματος, ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0