Γιατί τότε το mi pc suite ήταν συμβατό και δούλευε...όχι πλέον...ίσως πρέπει να βγει από τον πίνακα όμωςΟ/H XenosTh έγραψε:
Γιατί υπάρχει λοιπον αυτός ο οδηγός:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓιατί τότε το mi pc suite ήταν συμβατό και δούλευε...όχι πλέον...ίσως πρέπει να βγει από τον πίνακα όμωςΟ/H XenosTh έγραψε:
Γιατί υπάρχει λοιπον αυτός ο οδηγός:
Σε portrait mode αυτή είναι η φυσιολογική συμπεριφορά, αποθηκεύει την original εικόνα μαζί με ένα αντίγραφο της όπου έχει εφαρμόσει το θάμπωμα στο background. Αν με το "διπλές" εννοείς αυτό τότε σωστά δουλεύει το GCam tool, παίρνει τις φωτογραφίες που θα αποθηκεύονταν σε δικό τους φάκελο και τις τοποθετεί στον DCIMΟ/H d0minhio έγραψε:
καθε φωτο που τραβαω απο το mode του πορτραιτου [...] τις περναει ολες διπλες
εγώ έχω σήμα καμπάνα!Ο/H anikologr έγραψε:
Έχω το κινητό εδώ και 3 μήνες και έχω απογοητευτεί από την ποιότητα σήματος. Χάνω διαρκώς κλήσεις που πλέον αποτελεί πρόβλημα στην δουλειά μου. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί με κάποιο τρόπο
Wind έχω.. Όμως και μια φίλη που τα πήραμε μαζί με cosmote έχει επίσης πρόβλημα.Ο/H xnikos έγραψε:
εγώ έχω σήμα καμπάνα!Ο/H anikologr έγραψε:
Έχω το κινητό εδώ και 3 μήνες και έχω απογοητευτεί από την ποιότητα σήματος. Χάνω διαρκώς κλήσεις που πλέον αποτελεί πρόβλημα στην δουλειά μου. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί με κάποιο τρόπο
τι θήκη έχεις?
wind μήπως?