Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 7

• Ο/H sidand έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Απογοητευμένος από σήμα και gps.Τεστάρισμα δίπλα δίπλα με samsung j5 16 και δυστυχώς μεγάλη απογοήτευση. Δουλεύω το gps με strava,polar κλπ για τρέξιμο και ποδήλατο και έχει πολλές απώλειες. Για το σήμα μέσα στο σπίτι με speedtest okla τεράστιες διαφορές με το αρχαίο j5 (2,5-0,1!!!).Μόνο με την gcam είμαι υπέρ ευχαριστημένος (ευχαριστώ πολύ Ανδρέα). Τώρα τι κάνω? 3 μήνες το έχω από τον γερμανό. Το γυρίζω πίσω μπας και το φτιάξουν? Κάνω κάτι μόνος μου?
      υγ. redmi note 4x, redmi note 5 επί 2 έχουν τα 3 παιδιά μου και κανένα πρόβλημα.
      υγ2 όλες τις ρυθμίσεις από google για fix gps τις έχω κάνει.
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
      Επιβεβαιωνω οσο αφορα το σημα GPS.
      Το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα εδω και πολλα χρονια λογο δουλειας. Με προηγουμενα κινητα κανενα προβλημα (HTC τοσα χρονια). Με το RedmiNote 7 απο την αρχη παρατηρησα το κακο του σημα στο GPS. Χρησιμοποιω Navigon, δοκιμασα και το Sygic μπας και ειναι προβλημα του Navigon στη νεα συσκευη, αλλα οχι. Και τα 2 πολλες φορες αργει το σημα.
      Εχω βαλει καπου στις ρυθμισεις Υψηλη ακριβεια που λεει, αλλα δεν αλλαξε και κατι.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Θα προσπαθήσω για factory reset. Το άλλο που λες μου φαίνεται κινέζικα(xtrv). Όσο για το gps που ρωτάει ο άλλος φίλος εννοώ ότι η καταγραφή της βόλτας ακόμα και μέσα στο στάδιο δεν έχει ακρίβεια όπως το j5 και όπως όλων των φίλων μου.Για ποδηλατική βόλτα δημιουργεί καινούριους δρόμους στα τετράγωνα.. Ξέχασα ότι και η αυτονομία της μπαταρίας είναι τραγική.Δεν θέλω να σας κουράσω παιδιά αλλά εχουν περάσει αρκετά κινητά από τα χέρια μου, όμως δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με ένα κινητό. 2-3 μέρες σετάρισμα με 15 περίπου εφαρμογές και μετά το χαιρόμουν το κάθε κινητό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
    • Καλησπερα.Να πω και γω την εμπειρια μου.Εχω το redmi note 7 περιπου 3μηνες με την βοηθεια των παιδιων εδω στο φορουμ καταφερα και αλλαξα την rom σε xtrv τωρα για gps εχω το nextgen,sygic τα δουλευω και τα δυο χωρις κανενα προβλημα το σημα ειναι αψογο παντου μεχρι στιγμης δεν μου παρουσιαζει προβλημα.
    • Διαφήμιση
    • Σημερα σε ταξιδι, ανοιχτο δρομο κτλ, εβαλα παραλληλα να τρεχει και το gps test να δω ποσους δορυφορους κλειδωνει και τι ακριβεια δειχνει.. συνηθως ειχε καμια 10αρια κλειδωμενους αλλα η ακριβεια κατω απο 3μ δεν επεσε ποτε. συνηθως ηταν 4-5μ.
      ακομα και τα 3μ ειναι παρα πολλα. ειδικα σε σημεια με 2-3 εξοδος ή σε τιποτα στενα δρομακια πολλες φορες μπερδευεται και πριν στριψεις νομιζει οτι εχεις περασει ηδη και παει να βγαλει εναλλακτικη διαδρομη. κι εκει χανεται η μπαλα. χαχαχ
    • Ο/H baxalo έγραψε:

Σημερα σε ταξιδι, ανοιχτο δρομο κτλ, εβαλα παραλληλα να τρεχει και το gps test να δω ποσους δορυφορους κλειδωνει και τι ακριβεια δειχνει.. συνηθως ειχε καμια 10αρια κλειδωμενους αλλα η ακριβεια κατω απο 3μ δεν επεσε ποτε. συνηθως ηταν 4-5μ.
      ακομα και τα 3μ ειναι παρα πολλα. ειδικα σε σημεια με 2-3 εξοδος ή σε τιποτα στενα δρομακια πολλες φορες μπερδευεται και πριν στριψεις νομιζει οτι εχεις περασει ηδη και παει να βγαλει εναλλακτικη διαδρομη. κι εκει χανεται η μπαλα. χαχαχ
      φίλε μου απλά δεν γνωρίζεις ΠΩΣ δουλεύει το GPS...
      όταν βλέπεις στην όποια εφαρμογή πλοήγησης (πχ sygic,here) να σε δείχνει πάνω στον δρόμο ακριβώς, είναι επειδή σε κλειδώνει εκεί, ακόμη κι αν σε βλέπει 10 μέτρα παραδίπλα, αφού υποθέτει ότι κινείσαι στον δρόμο κι όχι δίπλα στο χωράφι
      στο GPS πλέον 2-3 μέτρα είναι η ελάχιστη απόκλιση (για εμπορικούς σκοπούς, για "έξυπνες" βόμβες πχ είναι 10cm)
      το 1995 που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ GPS ήταν αντίστοιχα 100 μέτρα!
      σε εφαρμογές off-road (θάλασσα, βουνό, όπως πχ orux maps) δεν υπάρχει κλείδωμα ή υπάρχει επιλογή

όπως καταλαβαίνεις όταν στρίψεις στην έξοδο λοιπόν, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος ανάλογος της απόκλισης,
      εκεί παίζει ρόλο και η χαρτογράφηση του προγράμματος καθώς και ο ρυθμός ανανέωσης του σήματος που σε κάποιες εφαρμογές μπορεί να είναι πιο αργός για οικονομία στην μπαταρία (πχ trackers)
    • Ο/H xnikos έγραψε:

φίλε μου απλά δεν γνωρίζεις ΠΩΣ δουλεύει το GPS...όταν βλέπεις στην όποια εφαρμογή πλοήγησης (πχ sygic,here) να σε δείχνει πάνω στον δρόμο ακριβώς, είναι επειδή σε κλειδώνει εκεί, ακόμη κι αν σε βλέπει 10 μέτρα παραδίπλα, αφού υποθέτει ότι κινείσαι στον δρόμο κι όχι δίπλα στο χωράφι
      στο GPS πλέον 2-3 μέτρα είναι η ελάχιστη απόκλιση (για εμπορικούς σκοπούς, για "έξυπνες" βόμβες πχ είναι 10cm)
      το 1995 που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ GPS ήταν αντίστοιχα 100 μέτρα!
      σε εφαρμογές off-road (θάλασσα, βουνό, όπως πχ orux maps) δεν υπάρχει κλείδωμα ή υπάρχει επιλογή

όπως καταλαβαίνεις όταν στρίψεις στην έξοδο λοιπόν, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος ανάλογος της απόκλισης,
      εκεί παίζει ρόλο και η χαρτογράφηση του προγράμματος καθώς και ο ρυθμός ανανέωσης του σήματος που σε κάποιες εφαρμογές μπορεί να είναι πιο αργός για οικονομία στην μπαταρία (πχ trackers)
      Πανω απο 10 χρονια χρησιμοποιω το GPS φιλε μου, με καθημερινη χρηση... Δε νομιζω να μη ξερω πως λειτουργει..
      Αυτο που γινεται με την συσκευη αυτη δε την εχω συναντηση σε αλλες ολα αυτα τα χρονια..
      Πολλες φορες εχεις περασει τη στροφη κι αυτο δειχνει ακομα οτι εισαι λιγα μετρα πριν ή το αντιθετο, εχεις στριψει κι δειχνει οτι ακομα δεν εχεις στριψει για λιγα μετρα. αυτο το πραγμα στην πολη που εχει αρκετους δρομους και στενα ειναι βασανο. γιατι αμεσως σε βγαζει επαναπροσδιορισμο της διαδρομης και για λιγο εχεις ενα μπερδεμα.
      Σχετικα με το GPS αυτης της συσκευης εχουν αναφερθει παρα πολλοι στο νετ, με προβλημα στην ακριβεια.
      ΓΙα να μη μπερδευομαστε αναφερομαι σε χρηση μονο του GPS της συσκευης, οχι με δεδομενα και A-GPS..
    • μιλάς για εφαρμογή που έχει σταματήσει προ πολλού η όποια υποστήριξη είχε...
      το sygic ήταν "κανονικό"?
      τι rom έχεις?
      εγώ μια χαρά το βρίσκω από ακρίβεια,
      το μόνο που πρόσεξα είναι ότι αργεί να επανασυνδεθεί (ακόμη και σε hot start) στο "συσκευή μόνο"
      για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιείς το A-GPS?
    • Διαφήμιση
    • και στο δικο μου εχει θεματακια το gps και το δουλεβω συνεχεια.εδω ομως και μερικες μερες που πηρε update σε 11.0.4 εχω την εντυπωση οτι βελτιωθηκε πολυ.......τωρα πχ
      λοκαρε με την μια μεσα στο σπιτι
      Images
      • thumbnail.jpg

191,31 kB, 1.080×2.340, viewed 109 times
    • Παιδιά ότι και να λέτε το τηλέφωνο έχει τα θεματάκια του. Εγώ θα επιχειρήσω να το στείλω infoqest μπας και κάνουν κάτι.Δεν κάθομαι να ασχοληθώ άλλο. Εξω στις πλατείες στο speedtest να έχει παρόμοιες επιδόσεις με το j5 του 16 και μέσα στο σπίτι να παθαίνει κοκομπλόκο , 0,1 με τα 1000 ζόρια ενώ ο παππούς j5 πιάνει 2,5. Όσο για το gps επιτρέψτε μου να έχω μια καλύτερη γνώμη από κάποιον που το χρησιμοποιεί πχ στο αυτοκίνητο. Έχω κάνει χιλιάδες χλμ με ποδήλατο, τρέξιμο ακόμα και περπάτημα. Όταν σε τεστάρισμα που κάνω βγάζοντάς το απλώς από την τσέπη μου και αυτό με πετάει 15 μέτρα από τον έκτο διάδρομο προς τα μέσα του γηπέδου, ε αυτό είναι πρόβλημα.Και γενικά οι βόλτες αποτυπώνονται με πολλά λάθη.Σε ξένα forum λένε ότι τα ανοίγουν και τρίβουν!!! τον αισθητήρα.Δυστυχώς τα ποδηλατικά κοντεράκια ακόμα και τα ρολόγια τρεξίματος είναι πολύ ακριβά για εμένα για αυτό κάνουμε την δουλειά μας με κινητό και με μία ζωνούλα H10.Σας ζάλισα αλλά είπα να πω τον καημό μου.ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
    • Ο/H xnikos έγραψε:

μιλάς για εφαρμογή που έχει σταματήσει προ πολλού η όποια υποστήριξη είχε...
      το sygic ήταν "κανονικό"?
      τι rom έχεις?
      εγώ μια χαρά το βρίσκω από ακρίβεια,
      το μόνο που πρόσεξα είναι ότι αργεί να επανασυνδεθεί (ακόμη και σε hot start) στο "συσκευή μόνο"
      για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιείς το A-GPS?
      με την ιδια εφαρμογη λιγους μηνες πριν σε αλλο κινητο ηταν μια χαρα.
      δοκιμασα και με το sygic αμεσως μολις ειδα το προβλημα. το ιδιο.
      A-GPS δε χρησιμοποιω γιατι δεν εχω παντα δεδομενα.
      ΕΙναι με την τελευταια xtrv. Απο την αρχη που το πηρα (πριν κανα 2μηνο), αμεσως το ξεκλειδωσα και περναω απο τοτε την εκαστοτε xtrv. ακομα και πριν ξεκλειδωσω και αλλαξω rom υπηρχε το θεμα. Ηταν η πρωτη εφαρμογη που εβαλα γιατι οπως ειπα το χρησιμοποιω καθημερινα..
      Δε ξερω τι γινεται με το GPS. ειναι κατι σα τον proximity. καποιοι εχουν θεμα και καποιοι οχι.

Κλειδωνει γρηγορα, αλλα ακριβεια δεν εχει. Τωρα να δουμε ο φιλος παρακατω που ειπε θα το στειλει στην infoquest να δουμε τι θα γινει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apos έγραψε:

με fastboot rom 11.0.4.0 την δοκιμασε κανεις μπας και παει καλυτερα λεω σαν ιδεα!!!
      Πως την περναω αυτην? ειπα να δοκιμασω και με αλλες custom rom, αλλα απο τη μια δε θελω να ξαναστηνω το τηλεφωνο και απο την αλλη οσες εχω δει ολες εχουν τα θεματα τους, δε παιζει το ενα, κολλαει το αλλο κτλ.