Ωραία σε ευχαριστώ.
Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω πως να αφαιρέσω την παράθεση συγνώμη.
Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω πως να αφαιρέσω την παράθεση συγνώμη.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο persist.img μενει το ιδιο απο την 10 στην 11 ή ειναι κι αυτο κατι που αλλαζει απο αναβαθμιση σε αναβαθμιση?Ο/H NasDriver έγραψε:
ίσως να μην γίνει και τίποτα αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις![]()
Και ελεγα οτι ειναι ιδεα μου για το σημα...Ο/H kahi έγραψε:
Έχω ξεκλειδώσει bootloader από την στιγμή που το πήρα, επίσης την 11.0.4 την πέρασα με το miflash και το έστησαΟ/H amavroudis έγραψε:
Και οι δύο είναι Android 9 και από αυτή τη μεριά δεν φαίνεται να έχεις πρόβλημα.
Παρόλαυτα θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader και πέρασμα σε fastboot με το miflash.
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα, θα χάσεις βέβαια τα πάντα και θέλει εκ νέου στήσιμο το τηλέφωνο.
από την αρχή, η MIUI 11 από θέμα εμφάνισης είναι καλύτερη, μπορώ να πω και ποιο γρήγορη, μου αρέσει, αλλά από
την στιγμή που την έβαλα έχω θέμα με το WiFi, από το ένα δωμάτιο στο άλλο χάνω 2 γραμμές σήμα, ενώ με την 10
ακόμα και στην βεράντα δεν έχανα γραμμή, το ίδιο και στην δουλειά, στο σημείο που καθόμουν είχα σταθερά
3 γραμμές και τώρα μετά βίας πιάνω 1 και τις περισσότερες φορές το χάνω, επίσης και με το 4G έχω το ίδιο θέμα,
με βγάζει εκτός δικτύου σε σημεία που ποτέ δεν το είχε κάνει όσο καιρό το έχω.
Σκέφτομαι λοιπόν να δοκιμάσω να περάσω την MIUI 10 μέχρι να πάρει κανα 2 update η 11 και διορθωθούν αυτά
τα προβλήματα.
Δεν γίνεται flash με τις ρομ, αλλά καμιά φορά μπορεί αν έχει πρόβλημα επηρεάζοντας διάφορες λειτουργίες της συσκευής. οπότε τότε ίσως βοηθήσει η χειροκίνητη εγκατάστασή του.Ο/H baxalo έγραψε:
Το persist.img
Σου γράφω τη διαδρομή όπως είναι τώρα μεταφρασμένη στην έκδοση 11.0.4.0... Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Mi λογαριασμός > Xiaomi cloud > Αντίγραφο ασφαλείας αρχικής οθόνης > Manage backups.Ο/H gthom έγραψε:
Παιδιά καλησπερα.
Μια ερώτηση εδώ γιατί δεν βρήκα κάπου αλλού να το γράψω.
Δεν μπορώ να σβήσω από τον λογαριασμό μου στο miui το ( αντίγραφο ασφαλειας αρχικής οθόνης).
Ειναι 0,88 mb και δεν βρήκα πουθενά επιλογή να το σβήσω.
Τα μηνύματα, τις επαφές, και τα υπόλοιπα τα έσβησα κατευθείαν αλλά το αντίγραφο ασφαλειας αρχικής οθόνης δεν σβήνει με τιποτε.
Καμια ιδέα??
Ευχαριστώ πολύ]
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk