Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 7

• Ο/H Babisd έγραψε:

καλησπέρα σε όλους

Εχω ένα ερώτημα σχετικά με το update που πριν λίγο κατέβηκε στο κινητό μου
      Το αρχείο έχει όνομα: miui_LAVENDEREEAGlobal_v10.3.6.0.PFGEUXM_22704fdf84_9.0.zip
      χωρίς να έχω κάνει κάτι αναζητώντας το.
      Ούτε μου έδωσε προσβαση, ούτε ζητά update.
      Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω;
      Επίσης δεν είδα πουθενά να μου έρθει η αναβάθμιση σε Android 10

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά
      1.με ποια rom ακριβώς είσαι τώρα?
      2.έκανες ξανά έλεγχο για νεώτερη rom απ την εφαρμογή update(ενημέρωση/αναβάθμιση)
      3.προς το παρών δεν υπάρχει θέμα/ενημέρωση για android 10. Η αναβάθμιση που περιμένεις είναι σε miui 11

*και φυσικά δεν χρειάζεται να φλασάρεις με το miflash...
    • Λειτουργει σε κανεναν το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη της πειραιως?
      Στις αρχες (εποχη αρχες miui 10) με λειτουργουσε αλλα μετα ξαφνικα σταματησε, ενεργοποιω το σχετικο κουμπι και οταν ξαναμπω ειναι απενεργοποιημενο παλι.
      Σε αλλης τραπεζας, εθνικη, λειτουργει κανονικα.
      Θεμα εφαρμογης ή κατι αλλο?
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Διαφήμιση
    • μονο σε αυτη μου το κανει..
      την σημερινη xtrv εχω. αλλα αυτο ξεκινησε να μη παιζει εδω και πολυ καιρο.
      αρχες που ειχα το κινητο μονο επαιξε και καποια στιγμη σταματησε.
      της εφαρμογης πιστευω θα ειναι, αλλα ειπα μπας και παιζει τιποτα με τα πιστοποιητικα και τετοια..
    • Xiaomi Redmi Note 7

Προσπάθησα πριν από λίγο. Την πρώτη φορά μου έβγαλε υπηρεσία μη διαθέσιμη. Τη δεύτερη μπήκε.

Redmi Note 7 Global EU Rom
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Προσπάθησα πριν από λίγο. Την πρώτη φορά μου έβγαλε υπηρεσία μη διαθέσιμη. Τη δεύτερη μπήκε.

Redmi Note 7 Global EU Rom
      Αρα σαν εφαρμογη το υποστηριζει κανονικα.. κατι αλλο παιζει.
      σε τι εκδοση εισαι?

edit: απενεργοποιησα το quick login. το ξαναενεργοποιησα, εβγαλε την επιλογη για δακτυλικο, την ενεργοποιησα. βγηκα, μπηκα, δεν υπαρχει παλι. στο μενου του quick login ειναι απενεργοποιημενο και δε δεχεται την ενεργοποιηση.
    • Διαφήμιση
    • τιποτα. τα ιδια.. στην εκκινηση το κανω ενεργοποιηση αλλα μετα δε βγαζει την επιλογη στο login για χρηση αυτου. και στις ρυθμισεις το ενεργοποιω παλι αλλα απενεργοποιειται.. τες πα.. θα φτιαξει καποια στιγμη μονο του. σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια..

edit: βρεθηκε ο υπαιτιος, ονοματι magisk.
      εκανα αποκρυψη την εφαρμογη της πειραιως απο το magisk καθως και αποκρυψη του manager απο το συστημα και λειτουργησε το αποτυπωμα τελικα. Ελπιζω αυτο να μην επηρεασει κατι αλλο στη λειτουργεια του root...
    • Ο/H xnikos έγραψε:

πήρα ένα καινούργιο TV box και ανακάλυψα ότι δεν δουλεύει η ασύρματη οθόνη
      (ρυθμίσεις/σύνδεση και κοινοποίηση/μετάδοση) δλδ το mirroring
      με τίποτα δεν βλέπει το box ενώ το box βλέπει το RN7 κανονικά.
      νόμιζα είναι θέμα του box αλλά το αρχαίο μου kenzo το βλέπει και συνδέεται κανονικά

μέσα απ τις εφαρμογές που το υποστηρίζουν(πχ youtube), γίνεται φυσικά μετάδοση εικόνας, αλλά αυτό είναι άλλο
      (εκεί το βλέπει το box!)
      επίσης με εξωτερικό app από playstore δουλεύει το miracast, αλλά θα 'πρεπε να δουλεύει απ τις ρυθμίσεις όπως με το kenzo

είμαι με προτελευταία XTRV, αλλά δεν ξέρω από πότε το κάνει μια και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ μέχρι τώρα με το RN7
      Και εγώ το ιδιο ακριβώς θέμα έχω. Το Kenzo και το Redmi note 4 συνδέονται μια χαρά. δεν μπορώ να καταλάβω τους Κινέζους με τίποτα. Οι εφαρμογές που προτείνεται παρακάτω δεν δουλέυουν επίσης. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
    • εγώ όσες σχετικές δοκίμασα απ το play όλες δούλευαν
      αυτή δεν σου δουλεύει?
      play.google.com/store/apps/det….soomapps.screenmirroring

με ποια rom είσαι?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H baxalo έγραψε:

τιποτα. τα ιδια.. στην εκκινηση το κανω ενεργοποιηση αλλα μετα δε βγαζει την επιλογη στο login για χρηση αυτου. και στις ρυθμισεις το ενεργοποιω παλι αλλα απενεργοποιειται.. τες πα.. θα φτιαξει καποια στιγμη μονο του. σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια..

edit: βρεθηκε ο υπαιτιος, ονοματι magisk.
      εκανα αποκρυψη την εφαρμογη της πειραιως απο το magisk καθως και αποκρυψη του manager απο το συστημα και λειτουργησε το αποτυπωμα τελικα. Ελπιζω αυτο να μην επηρεασει κατι αλλο στη λειτουργεια του root...
      Καλημέρα φίλε
      Μπορείς να πεις πως ακριβώς το έκανες με το magisk?
      Τι εννοείς απόκρυψη του manager?
      Ευχαριστώ πολυ

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk