Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Εχω το εξης πρόβλημα.
Κάθε πρωί, ξηλώνω το ewelink 4.0.2 και βάζω το 3.14.1 που το βρίσκω απο aptoide.
Του βγάζω το auto update απο το playstore, και τελος.
ΚΑΘΕ πρωι το βρισκω αναβαθμισμενο σε 4.0.2
Πώς διάολο μπορώ να κλείσω αυτή την αυτόματη αναβάθμιση που μου έχει σπάσει τα νεύρα?
Το ξαναεκανα μολις τωρα. Και μάλιστα όχι απο aptoide. Το βρήκα μόνο του το apk στο παρακάτω Link.
downloadapk.net/down_eWeLink.html -
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στο Play Store πήγαινε στην εφαρμογή και πάνω δεξιά στις.τρεις.τελιτες βγάλε για τη συγκεκριμένη την αυτόματη αναβάθμιση.
Ο/H xnikos έγραψε:
@andreasp μήπως το ενημερώνει το aptoide...
Μολις σηκώθηκα. Η εφαρμογή είναι ενημερωμένη.
Υποψιν οτι με το που ξηλωνω το ewelink 4 και ξαναβαζω το 3.14.1, στο playstore ειναι απενεργοποιημενο το autoupdate.
Παρολα αυτα, αυριο το πρωι ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αναβαθμιστει και παλι. Εχει γινει 5 φορες μέχρι τώρα. -
Καλημέρα παιδιά.
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Στο RN7 της γυναίκας μου, που είναι με την 20.3.19 έφαγε ένα σκάλωμα το viber και δε βλέπει τις φωτογραφίες του άλμπουμ. Βλέπει μόνο όσες έχουν ληφθεί μέσω viber. Στη θέση των υπολοίπων έχει μαύρα κουτάκια και όταν πατάω επάνω μου λέει "Το αρχείο δε βρέθηκε". Εννοείται ότι αν πάω από τη Συλλογή τις βλέπω όλες κανονικά.
Το ίδιο μου είχε κάνει και το Mi8 lite, από όπου ξηλώσα το viber, το ξαναπέρασα και όλα καλά. Όμως στο RN7 δε δουλεύει με τίποτα...
Να πω επίσης ότι δεν έχω βάλει ακόμα SD και ό,τι έχει είναι στον εσωτερικό χώρο.
Έχει παρατηρήσει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα;
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασες καθαρισμό δεδομένων του viber και ένα reboot ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασες καθαρισμό δεδομένων του viber και ένα reboot ?
Δες εάν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση ενημέρωσης-αναβάθμισης
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δες εάν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση ενημέρωσης-αναβάθμισης
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
wipe cache + dalvik cache από TWRP δοκίμασες ?
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0