Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Ο/H andreasp έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στο Play Store πήγαινε στην εφαρμογή και πάνω δεξιά στις.τρεις.τελιτες βγάλε για τη συγκεκριμένη την αυτόματη αναβάθμιση.
Ο/H xnikos έγραψε:
@andreasp μήπως το ενημερώνει το aptoide...
Υποψιν οτι με το που ξηλωνω το ewelink 4 και ξαναβαζω το 3.14.1, στο playstore ειναι απενεργοποιημενο το autoupdate.
Παρολα αυτα, αυριο το πρωι ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αναβαθμιστει και παλι. Εχει γινει 5 φορες μέχρι τώραΓια
Για αλλη μια φορα το ιδιο. Σηκωθηκα και το ewelink ειναι αναβαθμισμενο σε εκδοση 4.02
Δεν το εχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?
Κάθε φορά εξάλλου θέλει να ενεργοποιήσω για ακόμα μία φορα το "Install uknown applications"
και οι ρεμπεσκεδες στο ewelink μου απαντάνε
"Try this way: stop the google play store service by go to settings > data usage > system apps > Google Play Store > disable background data & mobile data."
Λες και η μονη εφαρμογή που έχουμε στο κινητο ειναι το ewelink που θα σταματήσουμε το google play store για να μην αναβαθμιζεται. -
Ο/H xnikos έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ggtaxo έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatal
-
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H ggtaxo έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα. Εδώ κ λίγες μέρες έχει πρόβλημα το Rotation του RN7. Ενώ το ενεργοποιω-απενεργοποιω δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις σελίδες που ανοίγω και γενικά. Χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει και να το αναγνωρίσει. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον 4-5 φορές καθημερινά. Στέλνω κ screen shot του λειτουργικού. Καμιά ιδέα;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
-
-
Ο/H em56464 έγραψε:
Τώρα τι έφτιαξαν, δεν ξέρω.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk -
Καλησπέρα πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα note 7 της κοπέλας μου κ έχει το εξής θέμα ώρες ώρες δεν ανταποκρίνεται το touch screen πρέπει να πατήσεις πάλι αλλά και στα παιχνίδια..σε πετάει εκτός παιχνιδιού κ τέτοια πράγματα..
Επίσης σηκώνει πολύ εύκολα θερμοκρασία..
Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει από bugs στην rom να τονίσω ότι το πήρα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση εξωτερικά σάν νά μήν χρησιμοποιήθηκε ποτέ,δεν ξέρω τι να πω ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε είναι global version eu rom 11.0.7.0 PFGEUXM
Το τελευταίο πού θέλω να σκέφτω είναι ότι έχει γίνει αλλαγή οθόνης αν κ δεν φαίνεται η παραμικρή αλλαγή καλή δουλειά μπράβο σε όλους σας!! -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0