Xiaomi Redmi Note 7
-
-
Ο/H apos έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
Για να μη περιμένεις, πάνω δεξιά έχει την λειτουργία αναζήτηση το φόρουμ και μπορεί ο κάθε ένας να ψάξει, αντί να περιμένει βοήθεια... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
Για να μη περιμένεις, πάνω δεξιά έχει την λειτουργία αναζήτηση το φόρουμ και μπορεί ο κάθε ένας να ψάξει, αντί να περιμένει βοήθεια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εια χαρά.
Κράτησα αντιγραφο ασφαλείας.(Δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας).
Ξεκλείδωσα το bootloader.
κι οταν πηγα να κανω επαναφορα του αντιγραφου ασφαλειας,δεν υπηρχε τίποτα.Ξέρετε γιατί; -
Miui-backup-allbackup πρέπει να έχει ένα φάκελο με ημερομηνία και ώρα της στιγμής που κράτησες το αντίγραφο ασφαλείας . Αυτό είναι το αντίγραφο πού έφτιαξες. Αν δεν υπάρχει τότε το διέγραψες κατά το ξεκλείδωμα (πάντα στο ξεκλείδωμα γίνεται αυτόματα factory reset). Πριν απο κάποια μεγάλη αλλαγή κρατάμε όλα τα αρχεία σε ένα pc για να αποφύγουμε τέτοιες απώλειες
-
Γεια σας
Από μπαταρία και απόδοση όταν πάω βελτιστοποίηση μου βγάζει κόκκινο θαυμαστικό σε χρήση μπαταρίας συστήματος και σε εφαρμογές
Κάνω κάτι για να το διορθώσω ?
edit: έχω απενεργοποιήσει το gps, έβαλα αυτόματη φωτεινότητα, περιόρισα της εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο
Σας ευχαριστώ -
Πατάς από κάτω να διορθώσει τα κακώς κείμενα και είσαι εντάξει.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πατάς από κάτω να διορθώσει τα κακώς κείμενα και είσαι εντάξει.
-
Αν γυρίζουν πάλι οι ρυθμίσεις στα παλιά θα σου βγάζει τα ίδια.
Εγώ το έχω να κλείνει η οθόνη μετά από 1 λεπτό αδράνειας. Αυτό θέλει 15". Οπότε "γκρινιάζει" συνέχεια... -
-
Καλησπερα .. ρυθμισεις>η συσκευη μου>εκδοση Miui.. αλλα δεν μπαινει..γιατι γινεται αυτο ξερει κανεις ?
Σαρωσεις ασφαλειας >ενας κινδυνος βρεθηκε>επιλυση τωρα> επιδιορθωση τωρα κ μου λεει αδυναμια ευρεση εφαρμογης "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0