Δεν το είχα δεί.. ευχαριστώ .Ο/H Giannis stathopoulos έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ στο νοτ 7 αν ειδες στην λιστα υπηρχε κ μια δευτερη (fixed) και το προβλημα λύθηκεΟ/H centris έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλει την stable 12 εδώ και δέκα μέρες περίπου. Αρκετά ικανοποιημένος αλλά νομίζω ότι πιο πολύ για custom μοιάζει. Εκτός ότι δεν είναι φουλ μεταφρασμένη μου παρουσιάζει και το εξής προβλήμα. Όταν πάω να σώσω μια νέα επαφή με πετάει εκτός και δεν μου την σώζει. Ακόμα και αν πάω να βάλω το νούμερο σε υπάρχουσα δεν μου το κάνει. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα;
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10.zip 2020-07-24 14:59 2.0G
Xiaomi Redmi Note 7
-
-
-
Πέρασα την αναβάθμιση που ήρθε ΟΤΑ 11.0.1.0 QFGEUXM εγινε με επιτυχία το τηλέφωνο άνοιξε μπήκε ο κωδικός sim το τηλέφωνο φαίνεται να έχει ανοίξει αλλά δεν με βάζει στην κανονική οθόνη και βγαζει μηνυμα ''η εφαρμογή Launcer συστήματος διακόπτεται επανειλημμένα κατεβάζοντας την κουρτίνα μπαίνω κανονικά ρυθμίσεις. Τι μπορώ να κάνω?
-
Από.οσο καταλαβαίνει είσαι με official rom.
Είσαι με κλειδωμένο bootloader;
Έκανες μια επανεκκίνηση; -
-
Μήπως έχεις κανένα μη συμβατό wallpaper;
Για βάλε ένα default. -
-
εβαλα default wallpaper αλλά δεν εστρωσε
-
-
Ο/H kostas1050 έγραψε:
εβαλα default wallpaper αλλά δεν εστρωσε
-
-
Ο/H kostas1050 έγραψε:
δκίμασα και εκκαθάριση cache στον Launcer αλλά τίποτα. Για τον φίλο, πιο πάνω , δεν έχω καρτα Sd. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο πριν την επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μην στήνω απο την αρχή?
αλλιως την επαναφορά δεν την γλυτώνεις αντίγραφα ασφαλείας και πάμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0