Ευχαριστώ πολύ πάντως πολύτιμη η βοήθεια σου .........το canary APK απλά το τρέχω η πρέπει να απενεργοποιήσω το magisk 23 πρώτα;Ο/H baxalo έγραψε:
Παράξενο. Με την τελευταία xtrv στο 7αρι και στο 9αρι μου λειτουργεί κανονικά.
Ηλίας
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστώ πολύ πάντως πολύτιμη η βοήθεια σου .........το canary APK απλά το τρέχω η πρέπει να απενεργοποιήσω το magisk 23 πρώτα;Ο/H baxalo έγραψε:
Παράξενο. Με την τελευταία xtrv στο 7αρι και στο 9αρι μου λειτουργεί κανονικά.
Τελικα πέρασα την 12.5.3.0 ξανά και όλα δουλεύουν μόνο με magisk 23 χωρίς όλα τα άλλα που λέγαμε πριν safety net κ.λ.π.....βλεπω μια 12.5.7.0 να την περάσω με τον updater η δεν αξίζει να μείνω με την 12.5.3.0..!!Ο/H baxalo έγραψε:
Κι εγώ την τρεναρα πολύ την αλλαγή, να βγουν κάνα 2 εκδόσεις μπας και κάτσει η stable από πάνω, αλλά είχε θεματακια και τελικά έπεσε format και ξαναστήσιμο.
Ολα τέλεια δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής με την χρήση που κάνω εγώ δεν βλέπω κάτι έχει και κάποιες παραπάνω δυνατότητες όπως που εμφανίζει τις υπηρεσίες στο παρασκήνιο και ειδοποιεί γενικά η 12.5.7.0 είναι άψογη.....σε ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις σου και για την βοηθεια σου όσο αφορά την rom και για το recovery είναι άψογα....Ο/H baxalo έγραψε:
Πέρασε την. Ξαναβάλε μετά το magisk μόνο