Mi box 4s mouse toggle
-
-
Ο/H pajito Ji-Topa έγραψε:
Για να δίνει η μαμά του η Google εφαρμογές προσαρμοσμένες στο remote control (και μόνο) και να αποκλείει τις υπόλοιπες από το play store του Android TV, είναι προφανές ότι πρόκειται αποκλειστικά κ μόνο για οτιδήποτε έχει να κάνει με βίντεο, φωτό, ψυχαγωγία, κλπ κλπ κλπ.
Όχι με web browser, χρήση κλασικού πληκτρολογίου δλδ, Facebook κλπ κλπ. Αυτό προσπάθησαν να το καλύψουν οι Κινέζοι με τα φτηνά TV box που φτιάχνουν, βάζοντας μέσα όμως ROM τηλεφώνου Android που φυσικά ΔΕΝ δέχεται καμία αναβάθμιση κ είναι μόνιμα με προβλήματα.
Εξού κ ο λόγος να μη λειτουργεί σωστά το ποντίκι σε συσκευές με pure Android TV ROM. Δεν είναι φτιαγμένο το λειτουργικό για αυτή την δουλειά και χρειάζεται παρεμβάσεις μέσω άλλων εφαρμογών όπου με μια αναβάθμιση της ROM - όταν υπάρχει από τη Google - σταματά να λειτουργεί η κάθε παρέμβαση τρίτων. Είναι φτιαγμένο για την απλή και εύκολη χρήση με ένα remote control & φωνητικές εντολές.
Ο μοναδικός λόγος για να χρησιμοποιηθεί ποντίκι είναι για κάποιες απαραίτητες εφαρμογές που χρειαζόμαστε κ ΔΕΝ τις έφτιαξε ο κατασκευαστής τους για TV box ακόμη, λόγω του ότι ζουν στο δικό τους κόσμο (βλ. Cosmote TV go κ.α.). Όπου προσαρμόζονται κι αυτές σταδιακά μέσω των αναβαθμίσεων τους όμως, αναγκαστικά.
Συμπέρασμα: δεν μπορεί να έχεις και PC & Android TV σε μια συσκευή ταυτόχρονα. -
Εχω δύο mi box 4 το ένα το έχω σετάρει και το εχω φέρει στα μέτρα μου, δουλεύω ποντίκι και εικονικό πληκτρολόγιο στο ένα κανονικά γιατί με βολεύει ,το άλλο μετά απο αναβάθμιση μου δημιουργεί το εξής πρόβλημα πατώντας μια φορά στο εικονικό πληκτρολόγιο μου τα βγάζει όλα διπλά ..Πως λύνεται αυτό ? Ξέρει κανείς ?
-
Πρέπει να είναι BUG της Version που τρέχει το BOX και δυστυχώς χωρίς Update στην επόμενη έκδοση δεν διορθώνεται.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες