Πρόβλημα με ' Κατάσταση Mi ξεκλειδωματος '
-
-
Και συγχρόνως συγχωρέστε με , είναι το πρώτο μου ποστ, για τα δύο μυνήματα που έστειλα κατά λάθος. Για να μπω στο θέμα που με απασχολεί όταν στη δεύτερη εικόνα προσπαθώ να κάνω προσθήκη λογαριασμού και συσκευής το σύστημα δε με αφήνει δίνοντας μου την απάντηση ' Δεν ήταν σωστή η επαλήθευση. Δοκιμάστε συνδέσετε ξανά το λογαριασμό και την συσκευή σας. ' Αυτό το κάνω γιατί σκέφτηκα να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω στη συσκευή ελληνική ρομ. Θεωρώ ότι ξεκίνησα σωστά από ότι διάβασα (άσχετος με λειτουργικό android) εκτός κι αν όχι, όλες οι συμβουλές δέκτες.
-
Καλώς ήρθες.
Βάλε πρώτα οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και μετά τρέξε το ξεκλείδωμα σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019) -
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ! Έχεις φτιάξει Mi Account;
-
Καλησπέρα σας. Και Μi account έχω και συνδεδεμένη η συσκευή μαζί του, μέχρι και συγχρονισμό δοκίμασα αλλά δε δοκίμασα ακόμη αυτό με τους drivers κι επίσης ότι το έκανα με την 16-6-2018 έκδοση. Οπότε μένει να δοκιμάσω και σας πω κι εσάς.
-
Αποσύνδεση του mi account από το κινητό > επανεκκίνηση > μόλις ανοίξει ξανά περνάς το mi account και δοκιμάζεις ξανά...
-
Τα έκανα αυτά που με συμβουλεψατε και μεσω usb debugging κι οταν τελικά γινεται verifying device κολλαει στο 50%, εμφανίζει το couldn't unlock και γεια σας.
-
Tελικα πηρα το κουπονι χεεχχε των 72 ωρων ωστε μεχρι την Πεμπτη που θα το κανω ,σας ξαναλεω . Και παλι ευχαριστω
-
Να κάνω μια απλή ερώτηση; Η συσκευή μου ποια τον φοράει; Και ποια ελληνικη ρομ πρέπει να περάσω;;;;
-
Έχεις το mido, σύμφωνα με τη φωτό από το σχετικά με το τηλέφωνο που ανέβασες...
Mido redmi note 4x
Η τελευταία dev για το κινητό σου είναι
[Miui 10 9.1.1-2-3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
Και η stable
[Stable] MIUI V10.3.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 05/05/2019 -
Κι έχω την global έκδοση με τη b20 μπάντα. Το κατάλαβα οκ να σαι καλά φίλε μου. Από ότι κατάλαβα πλέον η συσκευή μου δεν παίρνει ανανεώσεις miui . Σωστά; Γι'αυτό σκέφτηκα να του περάσω την Ελληνική τον από εδώ , οπότε ρωτώ...τι διαφορετικό θα έχω από τώρα;
-
Σωστά, δεν υπάρχουν πια αναβαθμίσεις για το κινητό σου. Μπορεί να βγει καμία stable ακόμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0