@geoanto555 δεν το είδα όλο το νήμα έχω δουλειά ακόμη στο γραφείο, τότε Γιώργη μπαταρία όπως είπες εκεί καταλήγω και εγώ τότε.
Redmi Pro---> DEAD!!!
-
-
Δοκίμασε να το αφήσεις στο φορτιστή για αρκετές ώρες...αν δεν ανοίξει μάλλον θέλει έλεγχο η μπαταρία
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να το αφήσεις στο φορτιστή για αρκετές ώρες...αν δεν ανοίξει μάλλον θέλει έλεγχο η μπαταρία
Τον έλεγχο της μπαταρίας...μπορώ με κάποιον τρόπο να τον κάνω μόνη μου; -
Θέλει άνοιγμα πλάτης, αποσύνδεση βύσματος μπαταρίας και συσκευής ελέγχου τάσης...
Εναλλακτικά υπάρχουν usb tester απλά για να δεις εάν περνάει ρεύμα από το φορτιστή προς την συσκευή... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θέλει άνοιγμα πλάτης, αποσύνδεση βύσματος μπαταρίας και συσκευής ελέγχου τάσης...
Εναλλακτικά υπάρχουν usb tester απλά για να δεις εάν περνάει ρεύμα από το φορτιστή προς την συσκευή...
Πφφφφφφφ.... κατάλαβα. Κομματάκι δύσκολο για μένα.
Θα δω τι θα κάνω.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!! -
Το θέμα είναι να ξεκολλήσει από το μηδέν στην φόρτιση...πχ σε ένα samsung tablet, που ήταν αφόρτιστο πάνω από 6 μήνες..."ξύπνησε" μετά από μία ώρα σχεδόν, βάζοντας το καλώδιο της φόρτισης για 2-4 λεπτά...και ξανά από την αρχή...είχα όμως usb tester και έβλεπα ότι κάποια στιγμή διακοπτόταν η φόρτιση
Κάτι τέτοιο δηλαδή ---> Testers-PC.html?keyphrase=usb tester -
Αααααα οκ!!!
Κάπου σε κάποιο συρτάρι υπάρχει ένα τέτοιο.
Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή σήμερα ή αύριο (μόλις το βρω).
Προς το παρόν το έχω αφήσει συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Θα το δω το απόγευμα.
Σε ευχαριστώ πολύ! -
Λοιπόν...ξαναέκανα τη διαδικασία με το sp flash μέχρι που εμφάνισε το στρογγυλό πράσινο της επιτυχίας.
Η μπαταρία φαίνεται πως φορτίζει, αφού μόλις το βάλω στην μπρίζα δείχνει πως ανοίγει.
Αγανάκτησα...
Υπάρχει κάτι άλλο (απλό) να δοκιμάσω, ή μήπως ξέρετε κανένα καλό service στην Αθήνα να το πάω? -
-
Sorry... Ξέχασα να το πω.
Όχι, δεν ανοίγει... -
Καλημέρα, προσωπικά στην ΑΘήνα δεν ξέρω κάποιο συγκριμένο μαγαζί, αλλά μπορείς να κοιτάξεις στο google για διάφορες αλυσίδες επισκευής, πχ ifixit, irepair κτλ...
Εκτός και εάν κάποιο άλλο παιδί έχει κάποια πρόταση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0