Ναι, υπήρξε κάποια αναβάθμιση που τελείωσε πριν από λίγο και τώρα πρέπει όλα να είναι οκ και πάλι.Ο/H Than0sk έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον server? Προσπαθώ να κατεβάσω και μου βγάζει web server is down

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι, υπήρξε κάποια αναβάθμιση που τελείωσε πριν από λίγο και τώρα πρέπει όλα να είναι οκ και πάλι.Ο/H Than0sk έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον server? Προσπαθώ να κατεβάσω και μου βγάζει web server is down
Αυτό ήταν, δούλεψε.Ο/H BanditGR έγραψε:
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιο module κάνει τη δουλειά. Κατέβασε από εδώ τον Magisk unistaller και φλάσερέ τον μέσα από TWRP. Εν συνεχεία κάνε ένα reboot σε recovery και δοκίμασε πάλι να φλασάρεις το τελευταίο Magisk.Ο/H jimmynet έγραψε:
Και εγώ έτσι την πέρασα. Παρακολούθηση θέλει και αν έχεις θέματα χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Ο/H ovelix11 έγραψε:
Πότε την πήραμε;;; Δεν χρειάζεται factory reset όταν περναμε σε άλλη έκδοση Android;;
Οκ. Σ'ευχαριστω. Μου διέφυγε στο διάβασμα του πρώτου post.Ο/H amavroudis έγραψε:
Και εγώ έτσι την πέρασα. Παρακολούθηση θέλει και αν έχεις θέματα χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Ο/H ovelix11 έγραψε:
Πότε την πήραμε;;; Δεν χρειάζεται factory reset όταν περναμε σε άλλη έκδοση Android;;
Να κάνεις και εσύ ότι είπα παραπάνω στον φίλο jimmynet.Ο/H Dim Max έγραψε:
απεγκατασταση καθαρα η μπορει να γινει και απενεργοποιηση?Ο/H BanditGR έγραψε:
Να κάνεις και εσύ ότι είπα παραπάνω στον φίλο jimmynet.Ο/H Dim Max έγραψε:
Γενικά αν έχετε εγκατεστημένα τα εξής module στο Magisk: Dolby Digital Plus, Youtube Vanced, Viper4Android, να τα κάνετε απεγκατάσταση πρωτού βάλετε τη νέα ROM (και μετά μπορείτε ένα ένα να τα ξαναβάλετε).