Διαφήμιση

Αγορά Mi 8 και Καμερα

• Αγορά Mi 8 και Καμερα

Καλήμερα σε όλους σκέφτομαι να αγοράσω ένα Mi 8 άλλα με προβληματίζουν κάποια πράγματα κυρίως γύρο από το θέμα Κάμερα

Καταρχήν έχει αλλάξει κάτι μετά από τα Updates στην ανάλυση καταγραφής βίντεο και σταθεροποιητή; Γιατί διάβασα πως δεν χρησιμοποιεί OIS σε 4K Ανάλυση

Επίσης έχω απορία αν στην καταγραφή βίντεο λειτουργεί και ο Telephoto Φακός και αν ναι τι; ξαφνικά χάνετε το OIS; Αν δεν κάνω λάθος έχει και μεγαλύτερο F αυτό σημαίνει ότι αν κάνεις zoom σε χαμηλού φωτισμού περιβάλλον σκοτεινιάζει το βίντεο; Στην φωτογραφία το κάνει ιτς οκαυ δεν με ενοχλεί κ τόσο

Δεν μπόρεσα να βρω και κάπου τις ρυθμίσεις τις Κάμερας για να δω αν μπορεί να απενεργοποιησει κάποιος το EIS δεν το συμπαθώ για τον λόγο ότι σε σκοτεινό περιβάλλον δημιουργεί ένα καθρεφτισμο σε γωνίες κτλπ

Το Manual Mode στην Φωτογραφία τι περιεχέι από ρυθμίσεις;

Ίσως είμαι πολύ απαιτητικός από ένα Xiaomi αλλά είμαι ανάμεσα σε Mi 8 και Galaxy S8 απλά στα Galaxy δεν συμπαθώ το Λογισμικό σε αντίθεση με τα Xiaomi
      Αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει έστω κάποιο από αυτά τα ερωτήματα θα με βοηθούσε πολύ Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Αγορά Mi 8 και Καμερα

Σαν συσκευή είναι καλή. Σε θέμα κάμερας θα πω ότι είναι απλά καλή. Για αυτά που ζητάς ίσως σε καλύψει το Mi 9.
      Δες εδώ τι λέμε Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Θεωρώ οτι το Mi 9 χωρίς OIS μόνο με EIS είναι τραγικό στο βίντεο το βράδυ.
      Οσο για την Google Camera έχω βάλει παλιότερα και σε Redmi Note 4 SD και πλάκα πλάκα κάνει παπάδες στην φωτογραφία άλλα δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες root Custom Camera κτλπ οχι οτι δεν ξέρω πως άπλα με κούρασε όλο αυτό.
    • Διαφήμιση