[Miui 10 9.5.16/17] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Πήγαινε στις εφαρμογές >> google playstore και διέγραψε αν έχει κάνει κάποια πρόσφατη ενημέρωση.Ο/H drillerkiller έγραψε:
Παιδιά εμένα στο sagit μου κρασαρει το playstore, εκεί που πάει να κατεβάσει ή να ενημερώσει εφαρμογές, κρασαρει και κλείνει. Καμία λύση;;;
-
Καλησπέρα σε Μι 6 όλα καλά .Μου πέρασε την Αroma .
-
Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια..Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πήγαινε στις εφαρμογές >> google playstore και διέγραψε αν έχει κάνει κάποια πρόσφατη ενημέρωση.Ο/H drillerkiller έγραψε:
Παιδιά εμένα στο sagit μου κρασαρει το playstore, εκεί που πάει να κατεβάσει ή να ενημερώσει εφαρμογές, κρασαρει και κλείνει. Καμία λύση;;;
-
Από που την κατέβασες την aroma???Ο/H sakis*68 έγραψε:
-
Index of /suktew23/roms/9.5.16Ο/H drillerkiller έγραψε:
Από που την κατέβασες την aroma???Ο/H sakis*68 έγραψε:
-
Σε mi8 Pro μπήκε μια χαρά. Προστέθηκε και το animation unlock του mi9 και δυνατότητα απόκρυψης του φωτεινού δαχτύλου ώστε να λειτουργεί χωρίς να ενοχλεί η και σκέτο με το always on και νομίζω αυξήθηκε και λίγο η ταχύτητα του!! Μόνο μπράβο έχω να πω κάτι άλλο νέο που προστέθηκε δεν ξέρω και όσο για την αυτονομία θα δείξει...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Καλησπέρα ,όχι δεν κάνω λάθος ,τώρα που γύρισα σε 9.5.9 δεν έχω κανένα πρόβλημα ,πριν μέσα σε 10΄ έχανε 5% από την μπαταρία και συνδεδεμένο στον φορτιστή δεν ανέβαζε ποσοστά τώρα εδώ και 2 ώρες είναι ακόμα στα 99% μπορεί να είναι και δικό μου λάθος στην διαδικασία αναβάθμισης τι να πω δεν ξέρω θα ξαναδοκιμάσω να περάσω την καινούργια ρομ και θα ενημερώσωΟ/H amavroudis έγραψε:
μηπως κάνεις κάτι λάθος;;; Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό να ζοριζεται τόσο ο sd855 που να μη φορτίζει καν...Ο/H vinc11 έγραψε:
Ακόμα και όταν το έχω στον φορτιστή αυτό δεν ανεβάζει ποσοστά .
-
-
-
Έχασα το δαχτυλικο αποτύπωμα για εφαρμογές όπως LastPass και τράπεζες...
Για ξεκλείδωμα δουλεύει
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0