Έχω πρόβλημα με αισθητήρες σε Xiaomi 5 plus ( δε γυρνάει αυτόματα η οθόνη ) . Με το ψάξιμο που έκανα κατάλαβα ότι μάλλον είναι corrupted το persist.img
Βρήκα ένα αντίστοιχο post εδώ το πρόβλημα είναι ότι μου κάνει fail.
Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro
fastboot devices
fastboot erase persist
fastboot flash persist persist.img
fastboot reboot
Δίνω αυτές τις εντολές σε fastboot με ξεκλειδωμένο bootloader αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό (Επίσης χρησιμοποιώ το persist.img από την Global ROM)
fastboot erase persist
erasing 'persist'...
FAILED (remote: Error: This image isn't allow download
)
finished. total time: 0.020s
Δοκίμασα και κάτι διαφορετικό κατέβασα το persist.img από το link που έχει αυτό το video
και έχω τα εξής αποτελέσματα :
1) Όταν κάνω mount το persist.img μέσω του twrp από το link του βίντεο οι αισθητήρες λειτουργούν αλλά το κινητό κατακολλάει και κάνει αυτόματα restart μετά από λίγο
2) Κάνω mount το persist.img μέσω του twrp από το Global ROM και οι αισθητήρες δεν λειτουργούν αλλά το κινητό πάει πάλι σφαίρα
3) Μέσω του twrp κάνω mount το persist από 1) πρώτα και καπάκι κάνω και mount το persist από το 2) ,κάνω restart και το κινητό πάει σφαίρα , οι αισθητήρες λειτουργούν αλλά μόνο για κανα λεπτό , μετά παύουν να λειτουργούν .
Όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει παρακαλώ .
Βρήκα ένα αντίστοιχο post εδώ το πρόβλημα είναι ότι μου κάνει fail.
Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro
fastboot devices
fastboot erase persist
fastboot flash persist persist.img
fastboot reboot
Δίνω αυτές τις εντολές σε fastboot με ξεκλειδωμένο bootloader αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό (Επίσης χρησιμοποιώ το persist.img από την Global ROM)
fastboot erase persist
erasing 'persist'...
FAILED (remote: Error: This image isn't allow download
)
finished. total time: 0.020s

Δοκίμασα και κάτι διαφορετικό κατέβασα το persist.img από το link που έχει αυτό το video
και έχω τα εξής αποτελέσματα :
1) Όταν κάνω mount το persist.img μέσω του twrp από το link του βίντεο οι αισθητήρες λειτουργούν αλλά το κινητό κατακολλάει και κάνει αυτόματα restart μετά από λίγο
2) Κάνω mount το persist.img μέσω του twrp από το Global ROM και οι αισθητήρες δεν λειτουργούν αλλά το κινητό πάει πάλι σφαίρα
3) Μέσω του twrp κάνω mount το persist από 1) πρώτα και καπάκι κάνω και mount το persist από το 2) ,κάνω restart και το κινητό πάει σφαίρα , οι αισθητήρες λειτουργούν αλλά μόνο για κανα λεπτό , μετά παύουν να λειτουργούν .

Όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει παρακαλώ .