Διαφήμιση

mi 9 Μπαταρια

• Ο/H App Maniac έγραψε:

Καλημέρα παιδιά. Επιστρεφω στο φόρουμ ...
      Καλησπεραα! Βασικα δεν αλλαζει κατι με το να βαλεις-βγαλεις το TD-SCDMA κλπ απο την στιγμη που το κινητο δεν την χρησιμοποιεί επειδη δεν υπαρχει, δεν υπαρχει κ καταναλωση...μεχρι εκει (οπως ειδες κ στα τεστ σου ειτε με scdma ειτε χωρις η καταναλωση ειναι ιδια) διαφορα 'υποτιθεται' θα υπαρχει αν βαλεις 2g η 3g μονο αντι για 4g που και αυτο αμφιβάλω αν θα εχεις καμια τρελη διαφορα.
      Με μια σιμ στο Mi9 με οποιαδηποτε miui rom ειχα κατανάλωση 4-5% το βραδυ πανω κατω σε 6-7 ωρες δεν θυμάμαι ακριβως κ σε σημειο που το σπιτι δεν εχει κ πολυ καλο σημα.. τύχαινε να χανει 1% ανα 1 ωρα πολλες φορες..
      Οποτε αν υποθέσουμε οτι εχεις 2 σιμ κ το κινητο εχει δουλεψει αρκετους μηνες η 1+ χρονο αναλογα την χρηση βεβαια κ ποτε αγοράστηκε (το λεω για την 'φθορα' που θα εχει δεχθει η μπαταρια)
      σε ενα 8ωρο λογικο να εχεις αρκετα παραπανω απο 5% drain αναλογα κ το ποσο καλο σημα εχεις βεβαια..
      Μιλαμε για το mi9 ετσι σε αλλα κινητα δεν θα ηταν ετσι... το μι9 εχει μικρη μπαταρια δυστυχώς

Επισης οι φωτο που ανεβασες καλο θα ηταν να τς δουμε και στο 10% οχι μονο στο 89% που τς εβαλες
      Δοκιμασε κιολας με μια σιμ δοκιμασε να βαλεις την σιμ σε 3g κλπ να δουμε αν θα αλλαξει τιποτα στην καταναλωση
      Καλο θα ειναι να μας πει κ κανενας αλλος που εχει μι9 +2 σιμ τι κατανάλωση εχει..
    • Το κινητό το έχω αγορασμενο 10μηνες κοντά. Από τότε το έκανε αυτό με miui 10. Ποτέ δεν έχει σβήσει από μπαταρία. Μέχρι 4% το χα φτάσει. Στο 100% το άφηνα λίγο στη φόρτιση και μετά το έβγαζα. Ποτέ ολονύκτια φόρτιση. Παιχνίδια ελαφριά πάντα και fb. Τίποτα άλλο. Ξέρω ότι έχει μικρή μπαταρία και το ηξερα από την αρχή που το αγόρασα και συμβιβάστηκα με αυτό. Τώρα για τη sim με 3g εννοείς να βγάλω το dual 4g και volte και vowifi και να βάλω τη 2η σε 3g; Οι και τις δύο;
    • Ο/H App Maniac έγραψε:

Το κινητό το έχω αγορασμενο 10μηνες κοντά. Από τότε το έκανε αυτό με miui 10. Ποτέ δεν έχει σβήσει από μπαταρία. Μέχρι 4% το χα φτάσει. Στο 100% το άφηνα λίγο στη φόρτιση και μετά το έβγαζα. Ποτέ ολονύκτια φόρτιση. Παιχνίδια ελαφριά πάντα και fb. Τίποτα άλλο. Ξέρω ότι έχει μικρή μπαταρία και το ηξερα από την αρχή που το αγόρασα και συμβιβάστηκα με αυτό. Τώρα για τη sim με 3g εννοείς να βγάλω το dual 4g και volte και vowifi και να βάλω τη 2η σε 3g; Οι και τις δύο;
      Εννοούσα γενικα να πειραματιζόσουν να το αφησεις κ με 1 σιμ σε καποια φαση να δεις αν θα αλλαξει κ αν ναι ποσο, να βγαλεις το dual 4g volwifi κλπ, να βαλεις σε 4g την καρτα π χρησιμοποιείς πιο πολυ μονο κλπ..
      Αλλα αν ηταν ετσι ουτος η αλλος απο την αρχη δεν προκειται να αλλαξει κ τιποτα με τα updates κ με αυτα π σου λεω παραπανω δεν θα συμβει κ τιποτα το wow..
    • Διαφήμιση
    • Τελικα 6% έφαγε το κινητό. Απενεργοποιησα τη 2η σιμ από το μενού, έβγαλα τα dual 4g, vowifi, volte.
      Images
      • Screenshot_2020-07-13-07-31-30-164_com.miui.securitycenter.png

109,62 kB, 1.080×2.210, viewed 110 times
      • Screenshot_2020-07-13-07-31-46-637_com.miui.securitycenter.jpg

202,57 kB, 1.080×2.340, viewed 98 times
      • Screenshot_2020-07-13-07-31-56-489_com.miui.securitycenter.png

243,8 kB, 1.080×4.027, viewed 104 times
      • Screenshot_2020-07-13-07-32-18-220_com.miui.securitycenter.jpg

161,26 kB, 1.080×2.340, viewed 96 times
    • Ο/H App Maniac έγραψε:

Τελικα 6% έφαγε το κινητό. Απενεργοποιησα τη 2η σιμ από το μενού, έβγαλα τα dual 4g, vowifi, volte.
      ψιλονορμαλ ακουγεται για μι9.. κ μενα με μια σιμ τοσο εχανε την νυχτα πανω κατω
    • Καλησπέρα σε όλη την παρέα του φόρουμ,η μπαταρία του mi 9 όπως γνωρίζετε κ εσείς είναι στά 3300 οπότε κρατάει μια μέρα με βαριά χρήση,δεν λέω για την χωρητικότητα της μία χαρά είναι αλλά δεν μου φτάνει,επίσης δεν έχω σκοπό να τό αλλάξω ακόμη είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση του ειδικά με την xtrv beta..
      Θα τολμήσω να την αντικαταστησω με κάποια μεγαλύτερης χωρητικότητας κ είμαι ανάμεσα σε mi max_ Redmi 5 plus_Redmi Note 8 Pro_Redmi Pro η κ κάποια άλλη θέλω να είμαι πάνω από τά 4000 κ θέλω την γνώμη σας για την συμβατότητα τους πρίν κάνω το οτιδήποτε κ προκαλέσω κάποια ζημιά δεν είμαι ειδικός σέ τέτοια θέματα ακόμη μαθαίνω!

Mi Note 10 Pro(Tucana)

"Ταξιδεψα σε αναριθμητους κοσμους αλλα η αγαπη σας με εφερε στα Σταγειρα"
    • Διαφήμιση
    • Ειναι τόσο Compact η κατασκευή που δύσκολα θα χωρέσεις κάτι άλλο μέσα εκεί.
      Αν βέβαια κάνει κιόλας τεχνικά...
      Δε παίρνεις λέω εγώ απλά ένα powerbank;
    • θελω να του προσαρμοσω μια μεγαλητερη αν με αφησει,ακομα το ψαχνω ευχαριστω για την απαντηση παντωϛ

Mi Note 10 Pro(Tucana)

• Σε μιλιαμπερ να εχει μεγαλητερη χωρητικοτητα με τις ιδιες διαστασεις κ ιδιο κουμπωμα οπως η δικη του δεν υπαρχει συμβατη?

Mi Note 10 Pro(Tucana)

• Διαφήμιση