Τεχνικά Χαρακτηριστικά Redmi 7 (Onclite)
-
-
Αυτό που μου αρέσει ειναι ότι έχει ξεχωριστή θέση για καρτα μνήμης !
-
Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής (3/32) απο το Πάσχα και μπορώ να πω ότι μετά το μικρό Redmi 3s είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (και απο την σχέση τιμής/απόδοσης φυσικά).
Η συσκευή κάθεται πολύ καλά στο χέρι, περίμενα πως θα είναι άβολη η μετάβαση απο τις 5" στις 6.26".
Το δυνατότερο σημείο του Redmi 7 είναι πιστεύω η διαχείριση της μπαταρίας,
παρά τις 6.26" (και ίσως λόγο 1520x720) έχω δεί να φτάνει τις 12+ ώρες SOT (με αρκετά έντονη χρήση, χωρίς δεδομένα ανοιχτά).
Η συσκευή λειτουργεί απρόσκοπτα σε όσες εφαρμογές έχω δουλέψει (social, office, λίγα games) χωρίς ίχνος κολλήματος ή lag στο multitasking.
Το ηχείο του είναι αρκετά δυνατό, ικανοποιητικό θα έλεγα σε ποιότητα, ίσως του λείπει λίγο μπάσο.
Η οθόνη του είναι πολύ καθαρή, δεν δείχνει για 720p, δεν κουράζει,
με μόνο μειονέκτημα το ότι είναι αρκετά γυαλιστερή και σε έντονο ηλιακό φως δυσκολεύει,
βέβαια πριν λίγο έκανε ενημέρωση (περιλαμβάνει και security patch) και έχω την εντύπωση πως και η μέγιστη φωτεινότητα αυξήθηκε, μπορεί να είναι και η ιδέα μου, θα το δοκιμάσω αύριο.
Οι κάμερες είναι ικανοποιητικές για την τιμή της συσκευής, σε συνθήκες καλού φωτισμού είναι υπέροχες, με το Ai να αναγνωρίζει τι φωτογραφίζουμε αλλά κάπως υπερβολικό στα χρώματα (οι γνώστες ας με συγχωρείτε, δεν είμαι σίγουρος αν λέγεται exposure).
Στο βίντεο κατά την γνώμη μου μάλλον τα πάει αρκετά καλά, πολύ ζωντανή κίνηση, κανένα κόλλημα ακόμα και σε FHD 1080p 60fps, με το slow motion να δουλεύει πολύ καλά.
Όλα αυτά πάντα σε σύγκριση με τα Redmi 3s, Redmi note 5a, Redmi note 4 που έχω δουλέψει, για σύγκριση με άλλα μοντέλα-αστέρια της εταιρείας δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επανέρχομαι στο θέμα προς ενημέρωση.
Τελικά η μέγιστη φωτεινότητα δεν πρέπει να αυξήθηκε ή αυξήθηκε ελάχιστα.
Μετά την τελευταία ενημέρωση όμως οι ρυθμίσεις της προβολής απέκτησαν περισσότερες επιλογές ως προς τις αποχρώσεις του λευκού (επιλογή απο "παλέτα" χρωματων) και εμφανίστηκε και η επιλογή για "σκοτεινή λειτουργία" (μαύρο φόντο, λευκή γραμματοσειρά).
Μέχρι στιγμής 100% ικανοποιημένος απο την συσκευή.
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αξίζει στα 112€ το 3/64 για αντικατάσταση ενός redmi6?
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σίγουρα.
Μεγαλύτερη οθονη, ενεργειακός επεξεργαστής, πιο σύγχρονο με.τις αναβαθμισεις. -
-
-
-
ΟΙ συχνότητες είναι θέμα hardware...από εκεί και πέρα, αν θες να κάνεις δοκιμές, δοκιμάζεις ότι θες
-
Πήρα ένα για την κόρη μου πριν 10 ημέρες. Σήμερα άρχισε να μου παραπονιέται ότι κατά διαστήματα η αφή κολλάει και επανέρχεται με κλείσιμο και άνοιγμα ( όχι επανεκκίνηση)
Καμία ιδέα;; -
Φίλε μου αν είναι καινούργιο κοίταξε το μήπως και έπεσες σε ελαττωματική συσκευή (μια ιδέα λέω).
Εγώ θα έκανα μια επαναφορά συστήματος και θα έβλεπα πως πάει, αν επαναλαμβανόταν το πρόβλημα, πίσω για αντικατάσταση.
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk