Xiaomi redmi k20 pro
-
-
Δεν βρίσκω τίποτα τέτοιο στην συσκευή μου
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
Global όπως βλέπεις
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
Μου αναφέρει ότι η λειτουργία συζήτησης δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου
Ο/H arouvim έγραψε:
Αρα αν μου βγαλει update να το αγνοησω? Και πως θα μπορεσω να βαλω miui 11 και να κανω updates στο μελλον? Συγνωμη που ρωτω αλλα δεν γνωριζω πως
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Ο/H arouvim έγραψε:
Αρα αν μου βγαλει update να το αγνοησω? Και πως θα μπορεσω να βαλω miui 11 και να κανω updates στο μελλον? Συγνωμη που ρωτω αλλα δεν γνωριζω πως
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
Σου στελνω τα screen shots. Βασικά έχω καταλάβει ότι ίσως καλύτερα να έπερνα την. China ROM αφού έτσι και αλλιώς στα Αγγλικά έχω το τηλέφωνο. Απλά τωρά όπως καταλαβες δεν ξέρω αν είναι ασφαλές να κάμω κάποιο update που θα μου βγαλει. Είχα για πάνω από 3 χρόνια το. Μι5s plus το οποιο αγορασα με τα ίδια δεδομενα από Κινα με China ROM και ο πωλητης μου έκαμε παλιά flash την global ROM. Δεν είχα πρόβλημα. Τωρά όμως ακούω για bricks καποιων καινουργιων κινητών και για αυτό ρωτησα. Όπως ειπες έπρεπε να ρωτήσω πριν το αγοράσω. Απλά τωρά κακός η καλός το πηρά και για αυτό θέλω κάποια βοήθεια η συμβουλη
Δεν ξέρω αν σου κλειδώσει στο miui upgrade.
Προτείνω να βάλεις εσύ official china rom, να κλειδώσεις το bootloader, να ξεκλειδωσεις με δικό σου λογαριασμό εκ νέου και μετά να περάσεις την official global ή αν θέλεις custom rom.
Εστε να έχεις τον έλεγχο του ξεκλειδωματος σε περίπτωση που κλειδώσει... -
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλη. Απλά επειδή είμαι λόγο άσχετος και όπως ειπες και εσύ τωρά θα πρέπει να μάθω για να μην την παθω αφού δεν ρωτησα πριν μπορείς να μου στειλεις σε παρακαλώ κάποιες πληροφορίες για το που να βρω και πως να βάλω την official China ROM , να κλειδωσω και μετά να ξαναξεκλειδωσω με κωδικους δικούς μου τον bootloader και μετά αν τα καταφέρω να βάλω την global ROM?Απολογουμαι και παλιά για την ενοχληση
Για το που θα βρεις τη κινεζική fastboot περιμένεις...
Οδηγοί σε υπολογιστή
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Εγκατάσταση της rom
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Χωρίς να κλειδωσεις αρχικά...
Κλείδωμα σε fastboot:
Fastboot oem lock
Ξεκλείδωμα με δικό σου λογαριασμό
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Και βλέπουμε...
Από όσο βλέπω έχεις το exclusive edition με 12gb /256 gb.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0