Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό έχει ήδη βγει στην αγορά το έχω βρει στο gearbest. Αν το παραγγείλω από εκεί θα έρθει Ελλάδα με την κινεζική ρομ την οποία μπορώ να αλλάξω ή πρέπει να περιμένω να κυκλοφορήσει η ευρωπαϊκή έκδοση;
Xiaomi redmi k20 pro
-
-
Πρέπει να κοιτάξεις να πάρεις το global version.
Οτιδήποτε άλλο χρειάζεται γνώσεις, χρόνο και δουλειά. -
Οπότε θα περιμένω να κυκλοφορήσει η global έκδοση. Η οποία θα έχει και άλλη ονομασία η συσκευή από ότι διάβασα. Θα περιμένω να διαβάσω τα χαρακτηριστικά και αν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την αρχική έκδοση.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πρέπει να κοιτάξεις να πάρεις το global version.
Οτιδήποτε άλλο χρειάζεται γνώσεις, χρόνο και δουλειά.
-
-
Αν θες να πάρεις το K20 (china version) θα κοιτάξεις να το πάρεις με official china rom και κλειδωμένο bootloader...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν θες να πάρεις το K20 (china version) θα κοιτάξεις να το πάρεις με official china rom και κλειδωμένο bootloader...
Δηλαδή με Chinese rom και χωρίς να θέλω να επέμβω στο κινητό, πιστεύετε θα είμαι οκ? -
Αν δεν θες να έχεις τα αγγλικά μενού, ξεκλειδώνεις και βάζεις μία custom για να έχεις ελληνικά μενού...αν δεν το απαιτήσεις όμως με china rom θα σου έρθει με καμία μαϊμού της κακιάς ώρας και ποιος ξέρει τι άλλα πειράγματα
-
Το έχω βρει στο AliExpress το redmi k20 pro με global version ισχύει; θέλω την συμβουλή κάποιου δεν έχω ξανά αγοράσει από εξωτερικό. τι πρέπει να επιλέξω έχει και επιλογή για προστασία οθόνης και θήκη από ότι βλέπω.
-
Από ali είναι συνήθως ρίσκο. Δεν έχει PayPal και δεν έχει ασφάλεια τελωνείου, εκτός και αν το αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά. Ψάξε το.
-
Θα περιμένω μήπως βγει και από αλλού.
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
Το έχω βρει στο AliExpress το redmi k20 pro με global version ισχύει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0