Θα το πάρεις κ θα βάλεις miui eu η τη δική μας,που βασίζετε σε china dev cources κ είναι multilingual k debloated.Ο/H akisjes έγραψε:
Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά και το mi 9 T pro θα αργήσει και θα πιάσει λογικές τιμές που έχει τώρα το Κ20 pro στο ali μετά τον Νοέμβριο θα ήθελα να ρωτήσω το έξεις.Δεν με ενδιαφέρει το θέμα με την Β20.Επειδη με flash που στέλνουν αυτή την global είναι σίγουρο ότι θα έχω θέμα ,εάν το πάρω με official china version θα καταφέρω να του βάλω global????
Xiaomi redmi k20 pro
-
-
ποσες μερες σας εκανε να παραλάβετε απο το mi global store στο ali;
-
Αναμένουμε upgrade!!εγώ αγόρασα από honorbuy.22 ώρες στην πόρτα μου
-
μαγκες δεν μπορω να βρω το twrp για το k20 pro εδω μεσα καπου και βρηκα ενα βιντεο π ο τυπος το βαζει κ με πολυ πιο απλο τροπο το twrp....για δειτε και πειτε μ αν ειναι legit. το παιρνει λεει απο xda αλλα αν μπορειτε ριξτε μια ματια καποιος .... (λεει k20 σκετο αλλα κανει κ για k20 pro προφανως γτ αυτο το μοντελο εχει κι αυτοσ στο βιντεο).
youtube.com/watch?v=eBAzsEw-QVs (στο 2:13 το κανει) -
Έχει ξεκλειδώσει από πριν (περίμενε δηλαδή όσο του έβγαλε την πρώτη φορά που δοκίμασε) και αυτό που κάνει είναι να τρέχει ένα script με τις έτοιμες εντολές που διαβάζουν το όνομα του twrp το οποίο πρέπει να είναι twrp (twrp.img μαζί με την κατάληξη)
-
Παιδια θα το τσιμπισω αλλα θελω μια βοηθεια απο που να το παρω για σιγουρα γιατι κανει και 400Ε κοντα μην τα κλαιω!! Βρηκα απο aliexpress αλλα θελω καποιος με εμπειρια οτι θα ερθει σιγουρα και δεν θα ειανι κανενα σαπουνι!! Ευχαριστω!
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ρε παιδιά, όχι 400€ για το k20 pro...
Βγήκε και καλά για να χτυπήσει τα Mi και είναι πιο ακριβό...
Στα 316€ είναι το mi9.
Τι άλλο θέλετε;;;
-
Δες στο kimovil
Αλλά είναι μικρή η διαφορά. Για 30€ θα το έπαιρνα από Ελλάδα κατευθείαν... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δες στο kimovil
Αλλά είναι μικρή η διαφορά. Για 30€ θα το έπαιρνα από Ελλάδα κατευθείαν...
Κριμα!
Παμε παλι στο Κ20 -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0