Θα χαζευω το kimovil και βλεπουμε!
Xiaomi redmi k20 pro
-
-
Φίλε μου εδώ Online-Shop Globale ROM Xiaomi Redmi K20 Pro 6GB 128GB Smartphone Snapdragon 855 Octa Core 4000mAh Pop-up vorne 48MP Hinten Kamera AMOLED 6,39" | Aliexpress Mobil
Θα στο στείλουν με dhl αρχικά Ευρώπη και μετά Ελλάδα οπότε δεν έχεις θέμα τελωνείου είναι η έκδοση 6/128 συνολικά γύρω στα 370 ευρώδιαλέγεις official αγγλοκινέζικη ρομ για να μην έχεις προβλήματα και μόλις παραλάβεις θα κάνεις την διαδικασία για να βάλεις costum rom. Προσωπικά παίρνω μόνο global version οπότε για εμένα πήρα το mi 9 με τα ίδια περίπου χρήματα -
Ο/H akisjes έγραψε:
Φίλε μου εδώ Online-Shop Globale ROM Xiaomi Redmi K20 Pro 6GB 128GB Smartphone Snapdragon 855 Octa Core 4000mAh Pop-up vorne 48MP Hinten Kamera AMOLED 6,39" | Aliexpress Mobil
Θα στο στείλουν με dhl αρχικά Ευρώπη και μετά Ελλάδα οπότε δεν έχεις θέμα τελωνείου είναι η έκδοση 6/128 συνολικά γύρω στα 370 ευρώδιαλέγεις official αγγλοκινέζικη ρομ για να μην έχεις προβλήματα και μόλις παραλάβεις θα κάνεις την διαδικασία για να βάλεις costum rom. Προσωπικά παίρνω μόνο global version οπότε για εμένα πήρα το mi 9 με τα ίδια περίπου χρήματα
Ξέρουμε πόσο θα κάνει να έρθει;; -
Προσωπικά πλέον δεν κοιτάω κάν τι μπαταρία έχει το κινητό. Δηλαδή τα 700-800mah θα κάνουν την διαφορά μόνο σε κάποιον που είναι έξω όλη την ημέρα και δεν έχει πρίζα και παίζει όλη μέρα με το κινητό. Όλο το θέμα είναι ψυχολογικό... Ααα εμένα βγάζει 10 ώρες sot....το δικό σου με 5 πέταξε το....
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H komatoza έγραψε:
Προσωπικά πλέον δεν κοιτάω κάν τι μπαταρία έχει το κινητό. Δηλαδή τα 700-800mah θα κάνουν την διαφορά μόνο σε κάποιον που είναι έξω όλη την ημέρα και δεν έχει πρίζα και παίζει όλη μέρα με το κινητό. Όλο το θέμα είναι ψυχολογικό... Ααα εμένα βγάζει 10 ώρες sot....το δικό σου με 5 πέταξε το....
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια παιχτηκε προβλημα!
Μου εβγαζε error οταν προσπαθουσα να πληρωσω με καρτα το aliexpress και γεμισα με καμια 7-8 παραγγελιες ιδιες και τωρα λεει για λογους ασφαλειας δεν με αφηνει να αγορασω.
Ξερει κανεις τι παιζει?
Χαθηκε να εχουν ενα paypal να τελειωνουμε? -
Το alipay είναι εξίσου καλό σαν τρόπος πληρωμής... απλά έτυχε στραβή
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το alipay είναι εξίσου καλό σαν τρόπος πληρωμής... απλά έτυχε στραβή
-
Προσωπικά από ali ψωνίζω χρόνια τώρα με το alipay και δεν είχα ποτέ προβλήματα... ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνεις λογαριασμό...
-
Για το πόσο θέλει να έρθει σε εμένα από αυτό το κατάστημα πέρυσι Ιούνιο έκανε 21 ημέρες, αλλά φέτος δεν έχω ψωνίσει.Μιλα με τον πωλητή θα σου πει ακριβώς γιατί στέλνει Ελλάδα.Να συννενοηθειτε ότι θα το στείλει μέσω Ευρώπης για αποφυγή τελωνείου (για σιγουριά) και μετά προχώρησε ( τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ)
-
Ο/H PIkachukaki έγραψε:
Ο/H komatoza έγραψε:
στην ακρη επεξεργαστη καμερα οθονη αλλα οχι μπαταρια... δεν μπορω τρελενομαι να μην με βγαζει μια μερα η μπαταρια εστω απο την ωρα που ξυπναω μεχρι να ξαπλωσω θελω το κινητο να εχει μπαταρια!! Ειναι προσωπικο κολλημα το καταλαβαινω!
Εγώ προσωπικά για Redmi δεν δίνω τοσα λεφτά...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Είναι redmi νέας γενιάς ,Redmi πλέον.Επειδη Γιάννη το γλυκό κοίταζα για το τελευταίο δεν λέω τίποτα (Στο 90 ακριβώς πήρα τον άρχοντα). Αυτό με την μπανταρια πάντως φίλε μου έχεις λάθος και για αυτό είμαστε εδώ να τα λέμε .Δεν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αυτονομίας που να το έχεις σαν κριτήριο Ένα + συμφωνώ ,είναι.Αλλα μέχρι εκεί.Δεν μπορώ ομως να δεχτώ εν έτη 2019 χρήστης κινητού να έχει ως το πρώτο κριτήριο την μπανταρια (έστω και ως κόλλημα) Δικά σου είναι τα λεφτά μπορείς να πάρεις αυτό που σου αρέσει και προφανώς αυτό κανείς αλλά δεν μπορώ να το αφήσω ασχολιαστο. Συγνώμη Picachucaki δεν τα γράφω για να σε προσβάλλω ούτε να σου την πω(όπως έχω πει το κοίταζα μέχρι χτες για εμένα) απλά επειδή μας διαβάζουν και άλλοι για το θέμα των κριτηρίων επιλογών κινητού αναφέρομαι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0