Διαφήμιση

Xiaomi redmi k20 pro

• Ο/H akisjes έγραψε:

Είναι redmi νέας γενιάς ,Redmi πλέον.Επειδη Γιάννη το γλυκό κοίταζα για το τελευταίο δεν λέω τίποτα (Στο 90 ακριβώς πήρα τον άρχοντα). Αυτό με την μπανταρια πάντως φίλε μου έχεις λάθος και για αυτό είμαστε εδώ να τα λέμε .Δεν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αυτονομίας που να το έχεις σαν κριτήριο Ένα + συμφωνώ ,είναι.Αλλα μέχρι εκεί.Δεν μπορώ ομως να δεχτώ εν έτη 2019 χρήστης κινητού να έχει ως το πρώτο κριτήριο την μπανταρια (έστω και ως κόλλημα) Δικά σου είναι τα λεφτά μπορείς να πάρεις αυτό που σου αρέσει και προφανώς αυτό κανείς αλλά δεν μπορώ να το αφήσω ασχολιαστο. Συγνώμη Picachucaki δεν τα γράφω για να σε προσβάλλω ούτε να σου την πω(όπως έχω πει το κοίταζα μέχρι χτες για εμένα) απλά επειδή μας διαβάζουν και άλλοι για το θέμα των κριτηρίων επιλογών κινητού αναφέρομαι.
      Σαφως ρε παιδια τα κρητηρια ειναι για το καθενα δικα του δεν λεω σε κανενα να παρει κατι μονο για τη μπαταρια απλα εγω εχω πλεον τετοιο σκαλωμα! Παλαιοτερα που ειχα μεγαλυτερο κολλημα με τα κινητα επερνα παντα το top εκτος απο την lagsung και κυριως Nexus!

Απλα πλεον αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η μπαταρια και επειδη οι διαφορες mi9 και k20 pro ειναι μικρες πηγα στο k20 λογο μπαταριας!
    • Σαφώς απλά το θέμα με το ότι το K20 pro προς το παρόν είναι μόνο για Κίνα κατά την άποψη μου είναι σοβαρός αρνητικός παράγοντας και γενικά είμαι επιφυλακτικός διότι δεν είναι πολύ δοκιμασμένη ως συσκευή και ως σειρά της Xiaomi για να δώσεις κοντά στα 400 ευρώ.Επιφυλακτηκοτητα και μόνο εκφράζουμε
    • Δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα redmi. Είναι τούμπανο, με καλό επεξεργαστή, μπαταρία επίσης, κάμερα κλπ. Εγώ το πήρα 420 για τη γυναίκα το 8/256. Δεν θεωρώ ότι δεν είναι ναυαρχίδα το κινητό αυτό
    • Διαφήμιση
    • Εγω αν είχα παράγοντα μόνο τη μπαταρία θα πήγαινα για το mi9t (απλό k20). Έχει καλύτερη αυτονομία από το pro και το mi9. Και το βρίσκεις πλέον στα 260€.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα redmi. Είναι τούμπανο, με καλό επεξεργαστή, μπαταρία επίσης, κάμερα κλπ. Εγώ το πήρα 420 για τη γυναίκα το 8/256. Δεν θεωρώ ότι δεν είναι ναυαρχίδα το κινητό αυτό
      Φίλε μου 8/256 ??? Γουαου.Εσυ τι έχεις ως συσκευή???
    • Παιδια εκανα παραγγελια 25 και ακομα να το στειλει ο κινεζος.. Θα του πατησω refund αλλα φοβαμαι μην γινει καμια στραβη γιατι η πληρωμη εγινε με καρτα και οχι paypal. Ξερει κανεις αν θα παρω ολο το ποσο πισω και ποσες μερες θα κανουν να φανουν τα λεφτα στο λογαριασμο μου;
    • Διαφήμιση
    • Πριν κάνεις οτιδήποτε μίλα , στείλε μήνυμα πες του εάν στείλανε το κινητό και ζήτα tracking number.Αν απαντήσουν αρνητικά πες τους ότι προτίθεσαι να κάνεις dispute.και το κατάστημα είναι φερεγγυο και το ali είναι αυστηρό.Απλα καλό είναι να προηγηθεί μια επικοινωνία
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Πριν κάνεις οτιδήποτε μίλα , στείλε μήνυμα πες του εάν στείλανε το κινητό και ζήτα tracking number.Αν απαντήσουν αρνητικά πες τους ότι προτίθεσαι να κάνεις dispute.και το κατάστημα είναι φερεγγυο και το ali είναι αυστηρό.Απλα καλό είναι να προηγηθεί μια επικοινωνία
      Απο τη πρωτη στιγμη του στελνω μνμ απανταει παντα 4-5-6 το πρωι με copy paste μνμ. Εχει περασει μια βδομαδα ισως στο Ali να τα στελνουν αργα αλλα ποτε δν εχω περιμενει για κατι τοσο πολυ να φυγει απο κινα.
      Τωρα παρολο που εκανα cancel του εστειλα και του ειπα πως αν μπορει να το στειλει σημερα ας το στειλει αλλιως να μου κανει refund να το παρω απο αλλου!
    • Διαφήμιση
    • Για αυτό αγοράζεις από ελλαδα να μην έχεις τέτοιου είδους αχγος και στεναχώρια...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...