Σαφως ρε παιδια τα κρητηρια ειναι για το καθενα δικα του δεν λεω σε κανενα να παρει κατι μονο για τη μπαταρια απλα εγω εχω πλεον τετοιο σκαλωμα! Παλαιοτερα που ειχα μεγαλυτερο κολλημα με τα κινητα επερνα παντα το top εκτος απο την lagsung και κυριως Nexus!Ο/H akisjes έγραψε:
Είναι redmi νέας γενιάς ,Redmi πλέον.Επειδη Γιάννη το γλυκό κοίταζα για το τελευταίο δεν λέω τίποτα (Στο 90 ακριβώς πήρα τον άρχοντα). Αυτό με την μπανταρια πάντως φίλε μου έχεις λάθος και για αυτό είμαστε εδώ να τα λέμε .Δεν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αυτονομίας που να το έχεις σαν κριτήριο Ένα + συμφωνώ ,είναι.Αλλα μέχρι εκεί.Δεν μπορώ ομως να δεχτώ εν έτη 2019 χρήστης κινητού να έχει ως το πρώτο κριτήριο την μπανταρια (έστω και ως κόλλημα) Δικά σου είναι τα λεφτά μπορείς να πάρεις αυτό που σου αρέσει και προφανώς αυτό κανείς αλλά δεν μπορώ να το αφήσω ασχολιαστο. Συγνώμη Picachucaki δεν τα γράφω για να σε προσβάλλω ούτε να σου την πω(όπως έχω πει το κοίταζα μέχρι χτες για εμένα) απλά επειδή μας διαβάζουν και άλλοι για το θέμα των κριτηρίων επιλογών κινητού αναφέρομαι.
Απλα πλεον αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η μπαταρια και επειδη οι διαφορες mi9 και k20 pro ειναι μικρες πηγα στο k20 λογο μπαταριας!