Xiaomi redmi k20 pro
-
-
Αρχικά λέω το Mi 9 T pro είναι καλό σαν το Mi9 και όχι το Mi9 T και συμπληρώνω όχι το ίδιο διότι έχουν διαφορές (notch , όχι notch το T pro λόγω μπανταριας(4000 αντί 3300) πιο παχύ ,η ύπαρξη jack και η έλλειψη υπέρυθρων καθώς και η wireless , φόρτιση που έχει το mi9 ενώ το άλλο όχι.Τελος στο Mi9T pro υπάρχει η pop up camera .Πιστευω τώρα να γίνομαι κατανοητός
-
-
Αααα ok.Συγνωμη .
-
-
Απλά επειδή είπες K20 δηλαδή το Mi9 T εγώ αναφέρομαι στο pro . Μεταξύ μας ενδεχομένως να καταλαβαίνουμε αλλά ένας που δεν είναι εξοικειωμένος στα Xiaomi ενδεχομένως να καταλάβει λάθος . Οπότε για αυτό εν μέρει εγγραψα το πρώτο κομμάτι της απάντησης.Τεσπα ,μια χαρά και είμαι ικανοποιημένος με το Mi9 T pro και αυτό είναι που μετράει
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπάρχει κάποια ρύθμιση να φαίνονται οι ειδοποιήσεις πχ κλήσεων και viber στην always display?
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Υπάρχει κάποια ρύθμιση να φαίνονται οι ειδοποιήσεις πχ κλήσεων και viber στην always display?
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και εγώ που το έψαξα δεν βρήκα κάτι γιαυτό και έκανα την ερώτηση μήπως μου διέφυγε κάτι
-
Οχι δυστυχως.... Δεν υπαρχει τετοια ρυθμιαηMi 11 pro
-
Έχει δοκιμασει κάποιος το Android 10 με την τελευταία miui 11 να πει εντυπωσεις; γτ ξεκλείδωσα εχθές bootloader και ψήνομαι να την περάσω αλλά λόγο του περιορισμένου χρόνου που έχω αυτό το μήνα δεν μπορώ να αφιερώσω πολύ χρονο για flash δοκιμές και επιστροφή σε global
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
recovery.
Αφού αυτό δίνεις στην εντολή να περάσεις και δεν το βρίσκει... Κατάλαβες;;;
Τι πάει να πει υβριδική;
Η ελληνική βασίζεται απλά στην κινεζική έκδοση και όχι στη διεθνή.
Αν βάλεις twrp θέλεις custom rom, την ελληνική σαν παράδειγμα.
Αν σε twrp περάσεις official rom θέλεις root, αλλιώς δεν θα ανοίξει το τηλέφωνο σου ποτέ.
Τι κανω λαθος ;
ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0