Xiaomi redmi k20 pro
-
-
Γεια και χαρά είμαι κάτοχος ενός κινεζικού k20 pro και έχω πάθει ένα μικρό εγκεφαλικό με την κινεζική version (καταλαβαίνεται δεν έχει google, εφαρμογές κλπ).
Το εγκεφαλικό οφείλεται στην πολυπλοκότητα της αλλαγής σε ...φυσιολογικό τηλέφωνο( αν γίνεται αυτό φυσικά....)
Υπάρχει κάποιος που αναλαμβάνει να κάνει το τηλέφωνο .. ανθρώπινο....
Ή έστω να δώσετε τα φώτα σας...λοιπόν
Ο/H giannisatsi έγραψε:
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
(error can not load recovery.img) -
-
Καλημέρα. Βάλε και στο αρχείο τη κατάληξη.img γιατί απο ότι φαίνεται δεν έχει
-
Από το screen που ανεβασες και έχεις τσεκάρει με πορτοκαλί το twrp είναι για το redmi k20 /mi9t (davinch), το δικό μας είναι το redmi k20 pro/mi 9t pro (raphael) μηπως εκεί είναι το λάθος γιαυτό και δεν στο κάνει load? Οπότε αν πετύχει και αυτό και περάσεις το twrp, μετά να τσεκάρεις αν έχεις κατεβάσει και την σωστή rom που είναι για το redmi k20 pro/mi9t pro.
-
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Βάλε και στο αρχείο τη κατάληξη.img
Ο/H giannisatsi έγραψε:
το δικό μας είναι το mi 9t pro (raphael)
-
-
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !!!
Θα ξεκινήσω το operation και θα σας ενημερώσω ! -
Καλησπέρα και απο εμενα,
Μετα απο 1 χρόνο περιπου με το Poco, το έδωσα και μετεβησα στο ΜΙ9Τ Pro (Τo ασπρο -- τα σπαει).
εχω περασει GCAM, αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποια εκδοση ειναι καλυτερη. Αυτη την στγμη είμαι με την Urnyx 6.2.
εχετε κάποια αντιπρόταση? -
Καλα παμε !!
Διαβαζω τι οδηγιες αλλα δεν βγαζω ακρη !
Σε περίπτωση που όταν ανοίξει το TWRP σας ζητάει να δώσετε password ή στην περίπτωση που τα WIPES δεν ολοκληρώνονται σωστά και βγάζουν failed τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
1) Wipe->format->yes
2) Back->Back
3) Reboot-Recovery
4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache
5) Back->Back
6) Install rom αν την έχεις σε sd card ή με OTA USB αλλιώς πας στο βήμα 7
7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
(νιωθω εντελως καθυστερημενος )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0