Τι δε καταλαβαίνεις;
Xiaomi redmi k20 pro
-
-
-
Πατάς πισω για να βγεις από αυτή την οθόνη ώστε να κάνεις format data, μετά πας πίσω πίσω μέχρι να φτάσεις στην αρχικη οθόνη του twrp και πατάς να κάνει επανεκκίνηση σε recovery mod όταν ξαναμπεί σε recovery πατάς εκκαθάριση τικαρεις τα κουτάκια που σου λέει ο οδηγός και εφόσον έχουν ολοκληρωθεί τα wipes μετα είσαι έτοιμος να περάσεις την rom, αν την έχεις σε φλασακι την κάνεις εγκατάσταση από εκεί αλλιώς αν την έχεις στον υπολογιστή σου πας στο βήμα 7 όπου την περνάς μέσω εντολών
αν έχω κάνει κάπου λάθος ή έχω ξεχάσει κάτι ας με διορθώσουν οι ειδικοί
-
Στις οδηγιες λεει
1) Wipe->format->yes
2) Back->Back
3) Reboot-Recovery
4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache
5) Back->Back
6) Install rom αν την έχεις σε sd card ή με OTA USB αλλιώς πας στο βήμα 7
7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
που να τα γραψω αυτα ; η μοναδικη επιλογη ειναι αυτο που βλεπω .
Επισης με το που εγραψα fastboot flash recovery recovery.img πηγε κατευθυειαν σε αυτο το μενου ΔΕΝ πηγε αλλου (στα κινεζικα που περιγραφουν οι οδηγιες )...
Ευχαριστω ...
Και ναι εχω βαλει το τελευταιο twrp -
Όταν σου γράφει back πατάς back. Πας πίσω, δεν γράφεις κάτι.
Ακολούθησε τα μέσα στο twrp... -
Τώρα τις ενέργειες τις κάνεις από το κινητό σου πάτα cancel η το βελάκι στην κάτω μεριά που είναι για να πας πίσω
-
-
Sdcard μπες για να δεις τη εσωτερική μνήμη.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Sdcard μπες για να δεις τη εσωτερική μνήμη.
-
Αν έκανες format data δεν θα την δεις ποτέ, οπότε πέρασε τη σε φλασακι αν έχεις otg καλώδιο αλλιώς στο βήμα 7 του οδηγού με εντολές
-
Συνδεσε τηλ με υπολογιστη. Θα σου εμφανισει εναν φακελο twrp. Πετα την ρομ μεσα κ κανε επανεκκινηση σε recovery. Την βρισκεις, φλασαρεις κ τελειωσες!!Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Συνδεσε τηλ με υπολογιστη. Θα σου εμφανισει εναν φακελο twrp. Πετα την ρομ μεσα κ κανε επανεκκινηση σε recovery. Την βρισκεις, φλασαρεις κ τελειωσες!!
Θα ενημερώσω....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0