[Miui 10 9.5.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Max 3 ... Στις 3 τελευταίες ρομ αρκετο battery drain. .. δε μπορω να καταργησω το google account..μου λεει οτι δεν επιτρεοεται απο τον διαχειριστή..δεν μπορω να συγχρονισω γενικότερα τον Google account, επαφες σελιδοδείκτες chrome κλπ.. κ γενικα δεν μπορει να συγχρονιστει να κρατησει backup τους λογαριασμους μ .. viber κλπ
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έβαλες παλιότερη ρομ για να δεις αν στρώσει;
-
Εχω το ιδιο προβλημα με το Battery drain στην τελευταια rom. Φλασαρα απο πανω την 9.5.23 και μετά την εγκατάσταση με γυρίζει στο TWRP. Ξανα φλάσαρα την 9.5.30 πάλι το ίδιο, με γυρίζει στο twrp. Παλιότερα σε άλλα xiaomi η αλλα κινητά σε τέτοιο είδους φλασαρίσματα (1-2 εβδομάδες πίσω ιδια έκδοση android) δεν είχα θέματα.
Εχετε κάτι να προτείνετε για να μην τα ξαναπαιρνάω όλα; (Επισης πριν φλασαρω μου έκανε fail το backup στο TWRP)
Ειμαι σε mi9 8/256gb όχι πως παιζει κάποιον ρόλο, σίγουρα δεν είχα θέμα χώρου για το Backup. -
-
-
Σε mi note 3 (jason) παρατηρώ το εξής:
Φλασάρω τη ρομ (επιτέλους android 9) και το supersu zip για να ρουτάρω.
Ενώ η συσκευή φαίνεται root (δουλεύει το adaway κανονικά, o solid explorer παίρνει κανονικά root δικαιώματα και προβάλλει τον root κατάλογο), παρόλα αυτά τόσο το titanium όσο και το root uninstaller δεν δουλεύουν διότι δεν παίρνουν root δικαιώματα (ώστε να ξηλώσω κάτι άκυρα app).
Γιατί συμβαίνει αυτό? -
Ο/H turbomiui έγραψε:
Ενώ η συσκευή φαίνεται root (δουλεύει το adaway κανονικά, o solid explorer παίρνει κανονικά root δικαιώματα και προβάλλει τον root κατάλογο), παρόλα αυτά τόσο το titanium όσο και το root uninstaller δεν δουλεύουν διότι δεν παίρνουν root δικαιώματα (ώστε να ξηλώσω κάτι άκυρα app).
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Starbak έγραψε:
Σε Redmi note 5 (whyred)
Είχα προβλήματα σε viber (άσπρη οθόνη κ κολλούσε)
Facebook δε με αφηνε να ποσταρω, κολλούσε εκεί..
Κ messenger κολλούσε συνεχώς...
Έβαλα την προηγούμενη κ όλα οκ
Εγώ πέρασα την επόμενη 10.8.0.4
Από το Redmi Note 5 με Tapatalk -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H turbomiui έγραψε:
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Παρεπιπτόντως δοκίμασα και με magisk αλλά δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζει η ίδια συμπεριφορά. -
Μετά από μέρες χρήσης με την ρομ αυτή ιδιαίτερο πρόβλημα δεν βρήκα, το μόνο νο θέμα είναι η υψηλή κατανάλωση. Το Android system είναι μόνιμα στο 18%. Σε αναμονή της νέας ρομ γιατί τώρα πίσω δεν γύρνα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0