Mi 9 Τ
-
-
-
-
340€ για ένα mid-range κινητό; Γιατί;
Με 340€, και λιγότερα λέω εγώ τώρα, αγοράζεις κορυφή!
Για αυτό το πολύ 200€ σε κάνα δίμηνο... -
Έχεις απόλυτο δίκιο.Το mi 9 se εκτός της αναδυόμενης κάμερας είναι περίπου η ίδια συσκευή (αναφορικά με τα χαρακτηριστικά πάντα) και σε πολύ καλύτερη τιμή.Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα τελευταία τι συμβαίνει με την Xiaomi, εκτός και αν μία εβδομάδα με 10 μέρες μετά την κυκλοφορία πάει την τιμή στα φυσιολογικά επίπεδα.Διαφορετικα μιλάμε για αλλαγή πολιτικής από την εταιρεία διότι δεν μπορεί η προ τριμήνου ναυαρχίδα mi 9 στην έκδοση 6/64 να είναι σε καλύτερη τιμή από την mi 9T στην αντίστοιχη έκδοση έστω και στην day one
-
Προσωπική άποψη πάντα... Περιμένω γκλομπαλ βερσιόν και κανέναν τρίμηνο έως εξάμηνο, να έχει ήδη κυκλοφορήσει και πλέον να έχει έρθει και Ελλάδα σε μαγαζιά... Γλυτώνεις κόπο... Άγχος... Ταλαιπωρία... Έχει στρώσει η τιμή και είσαι άνετος γιατί έχεις ήδη δει τι βγάζει σαν κινητό... Εξαιρούνται τα transparent που με τρώει το χέρι μου καιρό τώρα
-
Νομίζω ότι η τιμή άρχισε να πέφτει (από Κίνα μιλάω πάντα) σε λογικά επίπεδα με τάση περαιτέρω μείωσης.Τωρα νομίζω το κοιτάς το κινητό
-
Παιδιά το κοιτάζω να το αγοράσω το έχει με κουπόνι στα 270€ αξίζει να κάνω την κίνηση έχω το mi8 τώρα
-
No.
-
Γιατί να πάς σε κάτι χειρότερο? Να ήταν το Pro θα έλεγα οκ, αλλά το απλό δεν βλέπω τον λόγο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οκ ευχαριστώ πολύ
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Παιδιά το κοιτάζω να το αγοράσω το έχει με κουπόνι στα 270€ αξίζει να κάνω την κίνηση έχω το mi8 τώρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα