Mi 9 Τ
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
1.με nillkin 0,2mm τζαμάκι όλα καλά στο Mi 9.
-
-
Η κάμερα όμως όχι η ίδια στο απλό με το pro
-
Και διαφορετικο επεξεργαστή... 710 και 855Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
730 μάλλον θα εννοείς .
Το κομμάτι της CPU δεν με απασχολεί ιδιαίτερα δεδομένου πως για τη χρήση που κάνω εγώ δεν χρειάζομαι τρομερή υπολογιστική ισχύ . Περισσότερο με απασχολεί ένα κινητό με μέτριες προς καλές νυχτερινές λήψεις (να παίρνει gcam), αυτονομία , μαζεμένο μέγεθος , full screen χωρίς notch και κολοκύθια (selfie δεν βγάζω) . Θα με ενδιέφερε και το νέο note που πραγματικά μιλάμε για τιμές χώμα αλλά αυτά τα 16 εκατοστά τα βλέπω και αγριεύω . Που να βάλεις και θήκη . Μας καταστρέψανε οι Κινέζοι .Βγάζουν και το A3 που λες τι ωραίο και μαζεμένο και σου πετάνε πάνελ 720 . -
Πάντος το fingerprint είναι λίγο ψιλοπροβληματικό στο unlock, το DND κάνει κάποια "κουλά" ώρες ώρες και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα και με την κατανάλωση - διάρκεια μπαταρίας. Κατά τ' άλλα μια χαρά so far.
-
Ο/H ios46 έγραψε:
Πάντος το fingerprint είναι λίγο ψιλοπροβληματικό στο unlock, το DND κάνει κάποια "κουλά" ώρες ώρες και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα και με την κατανάλωση - διάρκεια μπαταρίας. Κατά τ' άλλα μια χαρά so far.
-
Για αποκατάσταση της πραγματικότητας... Όντως το απλό από το pro διαφέρουν στον αισθητήρα κάμερας imx 582-586, αλλά αυτό έχει τη μόνη διαφορά ότι ο ένας υποστηρίζει εγγραφή video 4k 60fps ο άλλος 4k 30fps. Καμία άλλη διαφορά ούτε στην ποιότητα των φωτογραφιών ούτε πουθενά αλλού... Ο SD730 ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζει 4κ 60 fps γι αυτό και έβαλαν τον 582 στο απλό. Ότι διαφορά λένε κάποιοι ότι βλέπουν είναι καθαρά θέμα software. Τα k20 πάντα θα αναβαθμίζονται γρηγορότερα σε σχέση με τα mi 9t. Αν κάποιος έχει εμπειρία από xiaomi ξέρει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό
Ο αισθητήρας αποτυπώματος έχει κάτι ψιλοζόρια, δεν δουλεύει με 100% ακρίβεια όπως ο απλός. Βέβαια θέλει και προσεκτικό ρύθμισμα όταν εισάγει κάποιος το αποτύπωμα για βέλτιστο αποτέλεσμα. Αν εισάγει κάποιος προσεχτικά το αποτύπωμα θα έχει ελάχιστες αστοχίες. Παρόλα αυτά οι αστοχίες υπάρχουν... -
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου... Απευθύνεται και σε κατόχους mi9 φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει. Έχω ενεργοποιήσει το always on display (οθόνη περιβάλλοντος το λένε). Όταν έχω κλήσεις μου το δείχνει, όταν έχω email μου το δείχνει, όταν έχω μήνυμα από viber γιατί δεν μου δείχνει κάτι; Δεν υποστηρίζεται το viber ή κάνω κάτι λάθος; Έχω δώσει όλες τις απαραίτητες άδειες δικαιώματα στο viber. Οι ειδοποιήσεις μου εμφανίζονται κανονικά. Στο always on display δεν εμφανίζεται ότι έχω μήνυμα από viber...
-
Ρυθμίσεις για την gcam, που να ταιριάζουν με το mi9t που μπορούμε να βρούμε; βρήκα ένα αρχείο config μαζί με το apk της εφαρμογής,αλλά δεν κατάλαβα πως περνούν οι ρυθμίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα