ναι κανονικα
Mi 9 Τ
-
-
Να προτείνω μια λύση; Κατέβασε το mi flash tool 2 σε υπολογιστή και ακολουθησε τις οδηγίες θα σου κατεβάσει μόνο του την τελευταία. Και εφόσον δεν έχεις πάει σε Android 10 δεν θα έχει θεμα με antirollback. Μπορείς να κάνεις και έναν έλεγχο από cmd με την εντολή fastboot getvar anti να δεις τι αριθμό σου δίνει πριν το φλασαρεις.
-
να πω την αλήθεια είμαι ετοιμος για fastboot με την V10.3.15.0.PFJEUXM μιας και δεν έχει βγει η 11 ακόμα σε fastboot και στη συνέχεια να κάνω ota update με την 11. Απλά ηθελα να αποφύγω ξανα εγκατασταση twrp και magisk από την αρχή. Σκέφτομαι την xtrv 9.10.17, αλλά πρέπει να αλλάξω το twrp μιας και είναι android 10. Και επειδή φοβάμαι κανένα brick είπα να πάω πιο συντηρητικά. Κατά βαθος βεβαια δεν θελω
-
Βασικα έκανα λάθος πριν. Όχι mi flash. Αυτό xiaomi tool 2 λέγεται. Τελοσπαντων. Εγώ θα τσεκαρα πρώτα το antirollback και μετά θα πέρναγα με fastboot αυτή που έγραψες.
-
στον ελεγχο μου βγάζει το νουμερο : anti 1
-
Αρα δεν είναι ενεργοποιημένο. Οπότε προχωράς με fastboot.
-
Τελικά όλα καλά. Fastboot, άνοιξε κανονικα, κατέβασε και την miui 11. Την εστησε και αυτή και επιτέλους έχω πάλι τηλεφωνο.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους -
Καλημέρα, και επειδή με τρώει από την ώρα που έστεισα το κινητό και πάλι με την global rom, θα ήθελα να στήσω τώρα την δική μας xtrv ώστε να αποφύγω στο μέλλον παρόμοια προβλήματα με twrp και magisk σε global rom. Όσοι από εσάς την έχετε στήσει δουλεύει καλά. Και αναφέρομαι σε volte και vowifi κυρίως που χρησιμοποιώ τακτικά. Φαντάζομαι η διαδιακασία εγκατάστασης παραμένει η ίδια.
-
-
και δεν μπορώ να το κλείσω κιόλας. Μου βγάζει στιγμιαία το σήμα redmi και στην συνέχεια με περνάει σε fastboot. Ούτε σε twrp μπορώ να μπώ
-
καμια ιδεα παιδια;
-
Ο/H sotsp έγραψε:
καμια ιδεα παιδια;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-