Αν το έχεις ενεργοποιήσει και με cosmote, τότε σε σημείο που έχεις 4G σύνδεση και έχεις ανοιχτά τα δεδομένα, δοκίμασε να κάνεις μια τηλεφωνική κλήση. Αν το 4G παραμείνει τότε η κλήση βγαίνει μέσω VoLTE (αν δεν σου βγάζει και κάποιο εικονίδιο δλδ όταν είσαι με ενεργά data και 4G, πχ πριν με 10.3.11 μου έβγαζε VoLTE ένδειξη, αλλά πάντα κοιτούσα να δω αν το 4G παραμένει όταν έκανα κάποια κλήση).Ο/H paulpap έγραψε:
Πως ξέρουμε ότι το Volte δουλεύει? Εγω με την global eu το έχω on αλλά πως το τεστάρω cosmote?
Mi 9 Τ
-
-
Καλημέρα στην παρέα μας! Απέκτησα και γω το ΜΙ9Τ προσφάτως ύστερα από πτώση του redmi note 5 pro μου (RIP) και σήμερα μου έβγαλε την v11.0.1.0 pfjmixm. Κρίνοντας απο τα σχόλια σας εδώ δε πρέπει να είστε και πολύ ικανοποιημένοι!You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Εγώ πάντως που πέρασα την καινούρια ρομ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Το μόνο θέμα μου είναι πως δεν είναι Android 10 -
Καλημέρα στην ομάδα,να ρωτήσω;Από dev Android 10 σε stable 9 μπορούμε να γυρίσουμε;Σε custom μιλάω πάντα ,φλασαρισμα μέσω recovery.
-
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Καλημέρα στην ομάδα,να ρωτήσω;Από dev Android 10 σε stable 9 μπορούμε να γυρίσουμε;Σε custom μιλάω πάντα ,φλασαρισμα μέσω recovery.
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Κατάλαβα,οπότε για να πάω σε stable μόνο όταν βγει σε Android 10.Το υποψιαοζομουν αλλά ήθελα να βεβαιωθω πριν γίνει καμία πατάτα.Ευχαριστω.
Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάντως στα τελευταία μηνύματα φαίνεται το οξύμωρο ο ένας να εκφράζει την δυσαρέσκεια του γιατί δεν αναβαθμίστηκε σε android 10 ενώ ο άλλος κοιτάει να γυρίσει από android 10 σε 9 .
-
Κάθε φορά το ίδιο γίνεται...σε όλες τις αναβαθμίσεις, είτε MIUI είτε Android
-
Εγώ το σκέφτομαι καθαρά λόγω recovery γιατί μετα το χθεσινό update είμαι πάλι encrypted και πρέπει να κάνω πάλι format.Και έλεγα μπας με Android 9 λειτουργεί κανονικά
-
Καλημερα στην ομαδα.... Θελω να ρωτησω αν μπορω να γυρίσω στο miui 10 ανώδυνα δηλαδη χωρις να χασω τα αρχεια μου... Διοτι η 11 για μενα προσωπικά θελει πολυ δουλειά ακόμα... Υπαρχει τροπος?
-
Όχι, θέλει ξεκλείδωμα bootloader και εγκατάσταση fastboot rom αν και εφόσον το επιτρέψει και το ARB level
-
Ειμαι ο μονος που ειμαι τελείως δυσαρεστημένος απο την 11?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα