Και πως το φτιάχνω νω αυτο?
Mi 9 Τ
-
-
Πας στης ρυθμίσεις, εφαρμογές, βρίσκεις τα θέματα και εκεί που λέει άδειες και περισσότερες άδειες τα ενεργοποιεις ολα
Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπάρχει μια πιθανοτητα να μην λειτουργούν τα θεματα σε Ινδία. Δες κ σε Ελβετία που εμφανιζονται.Mi 11 pro
-
Παταω στα θεματα... Αδειες... Και δε μου βγαζει τιποτα ειναι κενο...και το εχω Ελβετία... Και σε ινδια τα ιδια.... Δε μπορω να καταλάβω ο πατερας μου εχει mi 9 και ειχε το mi 8 δεν ειχε κανενα θεμα.... Δε μπορω να καταλάβω.... Και με το miui 10 το ιδιο γινοταν.... Απλα με τη διαφορα οτι το ειχα Ελλάδα το γυραναγα ιδια ξερω γω και επρεπε να κανω επανεκκίνηση το κιν για τα κατεβασει τωρα το κανω αλλα δε τα κατεβάζει.... Εχω ξενερωσει παρα πολυ με το κιν... Δε ξερω τι να κανω...
-
-
-
Για απενεργοποίησε να δεις αν θα αλλάξει κάτι...
-
Νταξει μπαινουν κανονικαα... Χαχα... Το blokada εφτεγεεε.... Παντως μου εχουν λειψει τα θέματα του miui 10....που δε τα εχωω πλεων
.. -
-
Και εγω σε αυτοο ελπιζωωω
-
Καλημερααα μηπωε γνωρίζει τη κανεις τη μπορώ να κανω για να μεγαλωσουν τα εικονίδια.... Γιατο με το που περναω αλλο θεμα αυτοματος μικρενουν και τα εικονιδια....! Ενω παλια αυτο δε γινόταν...!! Υπαρχει καποια λύσει?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα